Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Hinata
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Pai mie imi place cum arata hinata..... ochi aia mari si albi........ are dc sa ii placa de naruto........ imi place ca pare foarte semsibila.... dar ii puternica...... Ce parere aveti despre ea........ Astept parerile voastre.....
..

.
.. Zby...
hmmm.....si mie mi se pare destul de draguta....ma refer atat la infatisare cat si la caracter nu este vreo ingamfata sau vreo fitoasa si imi amintesc un episod in care l-a ajutat pe naruto la un test...hmmm acum voi o sa ziceti ca l-a ajutat pe naruto fiindca el e baiatul pe care il place..o fi si asta un motiv dar cred ca l-a ajutat si fiindca este o persoana buna la suflet si a vazut cca toti au copiat in afara de el...nah...mi se pare draguta si la fata big blue eyes..mereu mi-au placut ochii ei si infatisarea aceea inocenta poate ca totusi e cam nesociabila si tacuta ,retrasa dar in rest imi place...este genu de fata pe care nu o prea mai intalnesti...so e destul de rara atat la blandete cat si la frumusete....nu mai am ce sa zic...ok...byyee
Si mie imi place de ea, mai ales ochii ei mari si albi ( sau albastri T.T ). E sensibila si a dovedit ca poate fi foarte curajoasa atunci cand vrea,nu se lasa batuta ^^. Si are un suflet bun deoarece intotdeauna ii ajuta pe cei din jur. E timida, si spune intotdeauna adevarul. Hinata rulzz Smile .
Hinata mi se pare o fata foarte simpatica,mai ales cand zambeste^^Smile.Este timida,dar nu si atunci cand se lupta si a dovedit asta,este puternicaSmile.Pot spune ca imi place foarte mult acest personaj(unul dintre cei care-mi plac).Este tacuta,retrasa,nu este genul care sa intre in belele sau certuri.Da,numai am ce zice,is a candy girl001_tongue
Este timida...as vrea sa isi exprime mai direct sentimentele fata de naruto...asa poate ar iesi ceva dar cum nu zice nimik naruto isi indreapta atentia catre sakura...Este o luptatoare foarte buna..byakugaanul ei este un avantaj mare vazand fluxul chakra^^ Courage Hinata...Go get Him.. 71
E personajul meu preferat dintre fetele din Naruto. Imi place foarte mult cum arata si imi place ca e inocenta, timida. Sper sa nu ramana cu Naruto, eu vreau sa ramana cu Neji, dar nu cred ca acest lucru e posibil, datorita segmetul de varsta caruia i se adreseaza acest anime.
Nu stiu daca neaparat il iubeste pe Naruto, cred ca este mai mult admiratie, decat iubire, dar orice e posibil...
hihi! e foarte amuzanta atunci cand lesina 21 e o dulceata de fata iar in shippuuden arata bestial 4
am gasit un fanart cu ea si naruto pe deviant 8 m'am indragostit de desenul asta 8 le sta bine impreuna nu? 5
Hinata...mie mi se pare cel mai dulce personaj.Timiditatea ei o da inapoi de la multe lucruri...insa asta nu inseamna ca nu poate demonstra ce este cu adevarat.In meciul cu Neji,si-a infrant timiditatea si chiar dcaa nu a castigat a demonstrat ca poate sa fie o fata "dura".Si ii sta bine cu Naruto.
Iritant de timida (probabil ca o sa par chiar carcotas)
Ce nu-mi place la ea: E timida, frate. Mult prea timida; parca o mananca cineva. Nu prea are personalitate. Se lasa uneori usor intimidata si.. pur si simplu e introvertita. Ma enerveaza vocea ei de soricel si vesnica ei replica "Naruto-kun".. naruto-kun in sus, naruto-kun in jos. Fata asta are nevoie de niste benzina ca prea e lipsita de viata.
Ce imi place: Tehnica XD Bine, si ambitia.. Da` tehnica aia e super marfa, cea cu palmele (am uitat cum se numeste, deh..) Si Byakuganu`.
Cred ca o parte din caracterul ei se datoreaza lu` taica-so, care a luat-o dur si apoi a renegat-o, pe motiv ca era prea slaba. Nu mi s-a parut un lucru potrivit, da` bine macar ca a ajuns si ea cineva. Daca nu era Naruto... 78
imi place foarte mult de ea , ce nu-mi place este ca e prea timida ,dar asta compenseaza faptul ca este puternica. pe langa asta este ambitioasa , prietenoasa , hotarata si uneori chiar si dura
Pagini: 1 2
URL de referinta