Animezup - forum manga si anime

Full Version: Hinata
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Imi palce pt. ca :
1. E timida!
2. E draguta!
3. Il iubeste pe Naruto!
4. Are ochii GRI(nu-s albi, cel putin asa cred eu)
5. E vara lu Neji(si asta e tare)!

Cn ma dizaproba???
dupa mine...e cel mai tare personaj (feminin)...adika cea mai sooper...imi palce la ea can tot: parul, ochii, corpul, cat e de sentimentala, ca nu se baga in seama...(shi astea ar fi doar principalele)...ma intreb cum ar fi daca ar exista in realitate38...sau cel putzin cineva care ar semana cu ea001_tongue
Hinata e cea mai draguta din Naruto 8 arata super si chiar de la inceput imi placea de ea si vroiam sa fie cu Naruto Uzumaki . Cel mai mult mia placut de ea cand a luptat cu Neji , desi multi se asteptau sa piarda in 5 secunde Smile ia a rezistat destul si chiar la facut pe Neji sa transpire destul 21 .. I love HINATA
Hinata este o fata foarte draguta cuminte iubitoare
dar si timida.Il iubeste pe Naruto si mereu roseste cand il vede.
De aceea imi place..este un personaj complex si interesant
o ador pentru modul ei de a fi si este abitioasa...
eto...Hinata ... SuPeR KAWAII ^^
Imi place super mult de ea,o fire sensibila...arata o.O de milioane -ma refer in special in shippuuden XD,dar si foarte puternica...abia ashtept sa o vad intr-o lupta mai serioasa ...crek o sa rupa tot>.<
Este genul de fata care nu ai cum sa nu o placi.A muncit din greu sa isi faca propriile tehnici sh bn k pana la urma se intzelege sh cu Neji,pt k ii ador p aman2 sh n vroiam sa se omoare p acolo 21
In concluzie o fata d nota 10.^^
"HINATA",cea mai timida fata din naruto,deobicei e retrasa de ceilalti,asa am observat,deoarece timiditatea ei o face sa se retraga in singuratate.in shippuden e super haioasa,mai ales cand lesina cand il vede pe naruto dupa 3 ani 4
si mie imi place hinata chiar cred ca e mult mai buna decat sakura,hinata e draguta inteligenta atragatoare ff sensibila puternicaindragostita de naruto simpatica amuzanta
Hinata...nu pot spune ca nu imi place de ea...In ciuda faptului ca este foarte timida, este o fata extrem de buna, de sensibila...e draguta, frumoasa, intelegatoare, si dintr-un anumit punct de vedere, matura...
pai acest personaj :hinata mie mi se pare ca este foarte timida in legatura cu totul cum ar fi cu naruto
daca naruto o intreaba ceva ea aproape daca scoate un cuvant si mai mult parca se sufoca dar mie imi place ce si ce acest personaj
cam atata am avut de zis
ja nebye
mie unu mi se pare cel mai tare personaj dintre toate fetele........ pt ca.
1. e timidaeto
2. ii place de naruto...love is in the air sh cred ca ar face o copie excelentalovely
3. e haioasa cand lesinaha-ha
4. arata suupppeeerrrrrr mai ales in shippuudenpervers
5. are ambiteie sh e amabila cu lumea.......
6. o prefer pe ea..... decat pe sakura
Pages: 1 2 3
Reference URL's