Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Chobits
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
In viitor,PC-urile s-au dezvoltat in "Persocons" ,calculatoare mobile ce seamana cu oamenii.Hideki Motosuwa,isi doreste disperat un persocon,dar din pacate nu are bani.Intr-o zi el gaseste unul aruncat si hotaraste sa-l pastreze.Cand activeaza Persocon-ul,singurul lucru pe care il poate spune este Chii astfel el decide ca numele ei (persocon) sa fie Chii.Dupa un timp Hideki si prietenii lui isi vor da seama ca Chii nu este un persocon obisnuit,ci ar putea fi un "Chobits".

Personaje:

Chii : http://img134.imageshack.us/img134/6069/chii24lb4.jpg
Freya: http://img254.imageshack.us/img254/5961/...s35nr8.jpg
Hideki Motosuwa: http://img155.imageshack.us/img155/4654/...629io5.gif
Chitose Hibiya: http://img517.imageshack.us/img517/6948/...a0cuv4.gif
Hiromu Shinbo & Sumomo: http://img86.imageshack.us/img86/6861/8f...fe6ac8.gif
Minoru Kokubunji: http://img266.imageshack.us/img266/5372/...a3crp7.gif

Questions:

1.Ce parere aveti despre acest anime?
2.Ce persocon v-ati dori?
3.Care este personajul vostru preferat?
Si eu ador acest anime mi se pare super genial....seamana un piucut de fapt un pic mai mult cu elfen lied 21...dar nu conteaza important e ca imi place...erm prefereta mea e chi...^__^ e atttaatt de dulce nu ca sora ei...de fapt imi place si de Freya fiindca are simtul responsabilitatii si stie sa se descurce....asa dupa cum ziceam chii e atat de dulce mai ales cand scoate sunetul ala si fcae ochii mari imi vine sa o strangggg in bratteee fiindca e o duulce...eh in fine...mi-a placut povestea:
Un taran (imi pare rau ca ii zic asa dar era de la tara ^__^ ) asa deci un taran si anume Hiedki vine sa studieze la orash...mare prostie caci e neatent la ore iar la informatica e varza...cu ulei...asa...la scoala il cunoaste pe Hiromu care ii devine cel mai bun prieten...este fascinat de acei roboti care au viata practic si spre norocul lui intr-o zi gaseste la gunoi un astfel de robot doar ca nu era unu oarecare ci unu super avansat doar ca Hideki nu stia asta.O ia si o ingrijeste o invata multe ...iar Chii caci ea e robotul isi aminteste incet,incet tot trecutul ei....pana la urma Hideki se indragosteste de Chii un lucru foarte ciudat caci nu poti spune ca ea e...vie O.o! Oricum sfarsitul e fain aproape am plans cina e vazut stie...hai ca nu va spun chiar totul...luati animeul si veti afla ^ __ ^

acum Marina ca sa imi spun si eu parerea la intrebarile tale pai
1.Am scris mai sus 21

2.Pai eu as vre-o pe Sumomo..^___^ e super cute micuta daca am vreun examen si nu stiu...am de la cine copia 21 (glumeam) ricum pe ea as vre-o caci si ea e cute ca chii

3.Iar ca personaj preferat cred ca am spus si mai sus o aleg pe chii sau pe sora ei Freya ambele imi sunt simpatice...dar ramane Chii deoarece e mai dulce si mai zambareata si cred ca ar avea o influenta pozitiva asupra mea.
Pentru ca lenea ma bantuie mai tare decat alte stari in momentul asta, o sa raspund la intrebarile pe care le-a pus Marina, fara sa ma mai chinui sa fac un mini review amarat si vai de mama lui (respectiv a mintii semi amortite din spate xD)

1. Ce parere am. Exact de ce ma temeam. Mini review. Mi-a placut foarte mult, de la idee pana la cele mai mici detalii. Povestea in sine mi s-a parut interesanta, usor, foarte usor bolnava. Eu una nu pot sa inteleg cum o persoana s-ar putea indragosti de un computer. Cu tot cu sentimente, la naiba, oricat ar fi de kawaii, ramane tot o bucata de metal.

Grafica si partea de sunet m-au impresionat foarte mult. Personajele sunt foarte bine desenate, as putea recunoaste un personaj din Chobits sau desenat in stil Chobits destul de repede, in special din cauza ochilor. Openingul si endingul, din pacate nu mi-au prea ramas in memorie, in schimb, imi placea la nebunie melodia care aparea pe fundal de fiecare data cand Chii mai citea cate un episod din banda desenata.

Una peste alta, nu vad ce ar fi putut sa nu imi placa la Chobits ^^

2. Hmm~m... Nu unul dintre cei din serial. Mi-as dori unul mic, dark, eventual blacker, foarte nesuferit cu cei din jur... si as vrea sa aiba boala pe manelisti *devilish grin*

3. Personajul meu preferat, este... nu, nu Chii... Stiu ca e kawaii pana`n China si inapoi, dar luand in considerare gusturile mele pentru "chestii intunecate", personajul meu favorit este Freya.
aww ce anime dragutz ^^. e si comic si romantic 8. preferata mea e chii.
imi place foarte mult grafica. personajele sunt foarte frumoase. partea de sunet doar endingurile miau placut.
e tare taranoiu 21 la scoala e paralele cu banca si geamu nu invata mai inmik e in panica cu banii tare tipu 21
as vrea sa am un pr. un baiat cu plete care sami fie frate si sa fie super kawaii si protector cu mine 105 vise 21.
Uite ca m-ati facut sa revad seria XD
Mini review as always:
Story: Destul de intereseant, Persocons ei? Not a bad ideea... i want one!
Grafica: Vb de Clamp aici, nimic mai mult decat superb.
Ost: Mel imi plac totusi ma asteptam la ceva mai mult din pct asta de vedere
Pers.: "Chii! Chii!" mi-a placut mult de Chii she's so kawaii! Si de Freya, i just love the concept! Pers sunt f bine realizate.
Amuzament: Romance, comedy and a lil' ecchi for the guys... no need to say more.

Si da mi-ai placea un persocon, cei care ma cunosc stiu preferintele in domeniu XD
Well o.o' anime-ul asta e chiar dragut si pot zice ca are o poveste interesanta.
Personajele sunt bine realizate si m-au impresionat, la fel si grafica si coloana sonora mi-a placut foarte mult.
Chii este un personaj foarte kawaii, e atat de draguta cu urechiusele alea si e foarte cunoscuta.
Are o fata atat de inocenta @.@. Dar uneori e pur si simplu enervanta O_O' nu stiu de ce dar uneori pur si simplu nu pot sa o suport x.x , desi e un personaj bine realizat si foarte complex xD
Mie imi place foarte mult de Freya... e un personaj original si e foarte draguta... e mult mai matura decat Chii si are o personalitate puternica, imi place stilul ei gothic. ^^'' Chii e destul de draguta, e un personaj kawaii si bine realizat, dar uneori ma cam enerveaza x.x' deci tot la Freya raman.
Well ce pot zice, anime-ul e bine realizat si chiar merita vazut n_n
URL de referinta