Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Rock
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Topic despre muzica rock. Ce preferinte aveti? Ce trupe ascultati? Discutii.. Noutati.. etc.

Sunt in fuga, asa ca voi posta mai tarziu :4:
well...mie imi place muzica rock enorm...well ascult aproximativ toate genurile de rock...depinde de starea de spirit...dar cel mai mult imi place gothic, metal, hard core, dark-wave, death, black, punk, viking metal...etc
O_o... poi eu nu stiu ce gen ascult... but they sure are loads...001_rolleyes

but I do like some like: HIM, Evanescence, Thousand Foot Krouch, old-way Linking Park, The Rasmus (moderate though), uhm... si-mi mai amintesc eu mai incolo... Ja Ne!
poi ask fff mult rock...imi pl mult Nightwish-Nemo, my chemical romance, nevada tan, linkin park, la fee...ce sa sp imi pl rock la nebunie...;)
Jo nu ascult foarte mult... Imi place Linkin Park, HIM, The rasmus, Three days grace( care nu prea e rock da imi place4) si mai ascult cateodata EvanescenceSmile
i like rock...in special ascult alternitive-rock, nu-metal si poate sunt cateva melodii care au o mik influenta punk. trupele mele preferate
1. linkin park (indiscutabili, pt mine sunt pe primul loc)
2. the rasmus (sunt ok, astept sa vad cu ce o sa vina pe noul album)
3. good charlotte (imi plac doar melodiile mai vesele gen 'riot gorl' 'boys and girls' )
4. my chemical romance (doar una doua mel pentru k in general mi se pare k e o trupa prea....punk...k sa nu zic emo sa se supere careva pe mine --_--)
5. fall out boy (defapt am ascultat doar thanks for the memories si saturday 4 )
6. green day (american idiot, gouvernator si poate ink vreo 2 mel)
7. nici rockul romanesc n-o duce rau. am ascultat 'praf de stele' de la vita de vie si 'baby is crying' mel frumusele.
Preferinte...hmmm...metalcore, melodic deathmetal, synth rock, industrial rock, post-hardcore, alternative metal, gothic metal, heavy metal, deathcore, power metal, nu metal

Trupe preferate: Avantasia, Static-X, All That Remains, Arch Enemy, Bullet for My Valentine, Celldweller, Darkseed, Death In Vegas, Devildriver, Disturbed, Godsmack, Fear Factory, Flaw, Foo Fighters, For My Pain, H.I.M., In Flames, Kamelot, Machinae Supremacy, Mystic Prophecy, Orgy, Sonic Syndicate, Witchery, Killswitch Engage
well askult toate genurile de rock :metal, hard core,death,punk,j-rock,gothik,blak,etc
trupe preferate:slipknot,system of a down,children of bodom,linkin park,evanescence,Bullet for My Valentine,Static-x,metallica,good charlotte ,my chemical romance,HIM shi mai sunt multe
oa...daca as putea sa scriu toate trupele pe care le ascult... cred ca mi-ar trebui mai mult de 10 minute... deci is foarte multe, si nu m-am gandit niciodata sa fac o lista cu ele...
enumer cateva:
Vita de vie. phoenix, simple plan, green day, de o vreme Children of Bodon si Nightwish (mi le-o bagat varamea in cap21)... etc...

ascult: alternativ, metal, gotic( un pic de tot) , black(foartee putin , acolo 5 melodi cel mult) si punk..
am mai multe trupe preferate..dar cel mai mult..sunt o mega fana nightwish..cea mai mare..concertele lor au fost cele mai adevarate concerte la care amm fost..imi mai place destul de mult si wothin temptation..si evanescence,him.nickelback..mai multe...
Pagini: 1 2
URL de referinta