am mai multe trupe preferate..dar cel mai mult..sunt o mega fana nightwish..cea mai mare..concertele lor au fost cele mai adevarate concerte la care amm fost..imi mai place destul de mult si within temptation..si evanescence,him.nickelback..mai multe...
Rock-ul in primul rand e cel mai complex gen de muzica, deci normal ca multa lume il asculta foarte mult. Are multe specii, subspecii si cred ca nu mai e nevoie sa le insirui pe toate... Ca trupe, pot sa zic ca ascult (desi nu ma declar chiar fan):
Behemoth - Nimic nu imi intretine ritmul cardiac mai bine. Imi plac cel mai mult "Slaves Shall Serve", "Ceremony of Shiva", "Inflamed with Rage"
System of a Down - Dinamismul trupei imi provoaca o secretie mare de adrenalina. Amintim "BYOB", "Deer Dance", "Kill Rock`n`Roll", "This cocaine makes me feel like I`m on this song" si etc.

Chthonic - Nu ma mai saturam de trupa asta. Canta foarte mult despre o cultura asiatica, istorie, si are niste melodii foarte bune. Prea plictisitor sa scriu titluri...
Dimmu Borgir - Trupa care ma linisteste...

Disturbed - Idem cazul SoaD
Si ar mai fi Iron Maiden, Rotting Christ, Korn si multe altele...
Ok..mai intai..Cel mai mult imi plac genurile pop-rock,pop-punk,punk-rock..ceva alternative dar mai rar..dar in general daca ascult o melodie rock si imi place nu prea mai imi pasa ce gen este

Formatii prfeferate:
-Simple PLand(pentru ca ating inste teme care mie imi plac foarte mult)
-Sum 41 (in special Pieces)
-Within Temptation (imi plac multe melodii de la ei..tipa are o voce foarte frumoasa...si ador cooana sonora)
-HIM
-Greenday
-Avril Lavigne
-NickelBack (mai ales vocea lui Chad)
-linkin Park
-Iris
Ar mai fi destui dar nu mi-i mai amintesc acum..Imi place rockul pentru ca il pot asculta oricand..Daca sunt happy pot asculta oricand Happy Togheter de la Simple PLan..daca sunt trista pot asculta In the end-Linkin park si sa ma simt super bine..daca sunt nervoasa pot asculta Linkin park-lying from you sau Within Temptation-Angles si sa ma eliberez perfect...daca sunt parasita pot sa ascult foarte bine Simple PLan-Your love is a lie sau Avril Lavigne0When you`re gone

Rock ... pai, eu ascult in general metal; rar cate-un alternativ sau vreun pop-rock ... Tot ce-i punk pacalit gen Avril, emo/ screamo sau pop-rock [in afara de Sunrise Avenue] imi provoaca greata.
Nu pot spune ca am o formatie preferata; poate doar ca am genuri de metal preferate - death metal, heavy metal, power metal, folk metal si viking metal. Restul, nu pot spune ca nu-mi plac, dar le ascult mai rar.
Imi plac in general formatiile finlandeze de metal, cele britanice si cele americane.
Am crescut cu old school rock, asa ca-mi plac cam toate formatiile de rock/ heavy metal vechi ca Judas Priest, Iron Maiden, Scorpions, Motley Crue, AC/DC, Yes ...
Din formatiile romanesti imi plac doar Implant Pentru Refuz si Cargo; celelalte mi se par prea lalaieli. Cel putin Vita de Vie o urasc. Numai cat il vad pe Adrian Despot pe la TV [ma rog, Megastar ... acolo-si da niste aere de vezi doamne ce vedeta >.< ... ] imi vine sa arunc cu ceva in ecran >.<
Melodii preferate ... pai, nu prea am. In general, daca-mi place stilul de a canta o formatie, imi plac toate melodiile lor - ex. Iron Maiden, Ensiferum, Motley Crue, Amorphis, Shape of Despair ...
Mie imi place toata muzica dar in general Imi Place Rock-ul indiferent ce rock ar fi dar cel mai mult imivplace Rock'n Roll. Deci la mine nu se pune problema ca urasc vreun gen de muzica. Dar formatia Cargo e singura care nu imi place. Parca ma zgaraie pe urechi. In rest formatiile mele preferate: Scorpion, Nigtwish, Holograf, cantareti prreferati: Stefan Banica Jr, Elvis Presley.
Am amintit aici numai Rock-ul dar bineinteles ca mai am multe alte formatii si cantareti preferati dar care canta alte genuri de muzica.
In general ascult orice gen de muzica (fara manele is populara desigur), dar rock-ul predomina. Eu ascult formatii care nu cred ca ati mai auzit: Hoobastank (fav - Let it out, Crawilng in the dark, Did you) si Three Days Grace (Time of Dying, Pain, Over and Over, I hate everything about you) ... astea sunt clar preferatele mele. Mai ascult si Linking Park, HIM, Evanescence, Greenday, nu imi place sa ma ambalez cu prea multe trupe.
De la o vreme ascult j-rock si am acolo o lista mai lunga... thehe
[later edit]: I'va got to mention 3 Doors Down... on my fav list xD
sincer nu ma pricep deloc la stiluri de rock,ask ce apuc la indemana si cemi place.
trupe preferate:linkin park,three days grace,blaxy girls,nirvana,goodcharlotte,saosin,within temptation,lunatica,evanescence,system of a down,nickelback...etc...

Ok...eu ascult orice gen de muzica(inafara de manele) dar cel ma mult ascult rock
Formatii prfeferate:
-Tokio Hotel(e formatia mea preferata)
-Avril Lavigne
-Simple Plan
-Cinema Bizar
-Blaxi Girls
-Miyavi
-An Cafe
Am enumerat decat cateva dintre formatiile si cantaretii mei favoriti dar bineinteles ca mai exista si alte formatii care imi plac
rock-ul este super fain .cel mai mult imi place trupa linkin parc,iar rock-ul cad sunt trist ma face sa redevin vesel.inainte nu suportam rock-ul dar acum imi place mult foarte mult
cam atata din partea mea