Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Wow si servere de WoW
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
cum ce a facut Hacker mi sa parut stupid ( adica sa deschizi un topic numai pentru a face reclama la un server de Wow ) asa ca am facut un topic nou despre Wow
Happy posting and no spam :35:15
edit : trebuie sa repet despre ce se discuta aici , of despre jocul wow in sine si repet si serverele oficiale si private ( sau pirate cum se numesc )
edit [ again ] : EU NU MA JOC WORLD OF WARCRAFT , am facut pentru cei care il joaca sa vorbeasca destre gulide , grafica , gameplay s.a.dar vad ca tu nu prea intelegi !
scrieti si voi WOW ce inseamna World of Warcraft , sa vb eu putin despre el ;) WOW are cel mai mare spatiu de jok de pana acuma Smile , este cel mai jucat jok Smile peste 10 milioane de jucatori inregistrati si neinregistrati XXX.XXX.XXX cifra ajunge la cateva milioane Smile .. Deci WOW este un MMORPG . Adica ai un caracter ( 1 personaj ) pe care il aduci la nivele mai mari , nivelul maxim este de 70 . Jocul se intinde pe 2 continente diferite Smile iar fiecare continent are cateva tari Smile , cum am spus si mai sus , are cel mai mare spatiu de joc de pana acuma , harta este enorma Smile exista portaluri de pe o lume pe alta Smile altfel ar fi imposibil .. da eu m-am jucat , devenisem obsedat , cum veneam de la scoala 21 jump la PC si WOW pana adormeam . Daca te apuci de WOW trebe sa sti sa te si oprestti 21 .. bft la cei care o sa il incerce sau cei care il joaka 4 ..
URL de referinta