Spiral e unul dintre cele mai bune animeuri pe care leam vazut , chiar dak e scurt Grafica e excelenta , imi place cum sunt desenate personajele , iar lgica e la orice pas . Sunt tot felu de ghicitori si probleme pe care nu cred ca leas intelege vreodata :S
Imi place cel mai mult coloana sonora . Inca o mai fredonez .
pai.mie mi-a placut intr-un fel subiectul. vreau sa zic .. ayumu este foarte inteligent si cu ajutorul lui hyono reuseste sa ii invinga pe copii blestemati. m-a intrigat cine erau acesti copii inca de la inceput.
pacat ca nu s-a aflat ce s-a intamplat cu fratele lui nici la sfarsit dar in genere povestea a fost grozava
mi-a placut mult si grafica dar si melodiile....a fost grozav.
Mie mi`a placut mult animeul pentru ca este unul mai diferit de celelalte,se bazeaza mai mult pe logica,grafica e buna,personajele sunt foarte bine conturate,actiunea e foarte buna la fel ca si subiectul,desi finalul a fost un pic cam ciudat ..cel putin din punctul meu de vedere,lasa lucrurile un pic cam neterminate,coloana sonora foarte frumoasa si ce sa mai zic ..e unul dintre preferatele mele ^^
La prima vedere, mi s-a parut un anime genial, superb, un anime care te pune la incercare [indirect]. Grafica e bunicica si nu m-a deranjat prea mult. Deasemenea si melodiile erau amuzante

..
Imi place cum gandeste Ayumu si cum e pus la incercare.. Si deasemenea e interesanta si aura de mister din jurul subiectului cu Copii Blestemati [Blade Children] .. Insa ma deranjeaza lipsa de detalii mai importante si sfarsitul un pic lasat in plop dupa parerea mea [pe care nu trebuie sa o ascultati]. Daca nu cautam informatii despre manga, nici acum nu intelegeam unele chestii.
Oricum, a fost un anime bun, cu un personaj ce avea o logica si niste cunostinte extraordinare.. Merita vizionat daca sunteti fani ai misterelor ^^
intr-adevar cred ca genial este cuvantul cel mai potrivit...la un moment dat spiral devenise anime-ul meu preferat (asta pana am vazut gravitation). Nici acum nu am inteles prea bine cum poate ayumu sa gandeasca atat de...logic

?! Momentele amuzante sunt destul de putine dar totusi exista. grafica e buna si melodiile mi-au ramas in minte...cred ca ar fi pe locul doi in topul meu de anime-uri...
spiral, un anime plin de jocuri de logica, suspans, grafica buna shi personaje dragutze si bine contunrate. ce nu mia placut a fost finalul deoarece a cam ramas in coada de peste shi nam aflat ce sa intamplat cu fratele lui ayumu..dar asta e...poate ma lamuresc daca o sa caut putin pe net. op shi end miau placut deasemenea. desi..multi spun k fata care canta mel din op este mik, mie totushi imi place shi mi se pare kawaii, iar end deasemenea foarte frumos...daca nu ma inshel e interpretat de hysteric blue?
un anime care merita vizionat

un serial destul de bun...chiar unul dintre preferatele mele...
imi amintesc cand a fost asta iarna cat de obsedata eram....
adica in timpu orelor desenam numai personaje din spiral...si cand n`aveam ce sa fac puneam intrebari colegilor...unele foarte logice si ramaneau cam asa

wtf is with you maaan?
:001_tt2: in fine....grafica buna...poveste misto...pacat ca s-a terminat asa brusc....puteau sa mai faca inca vreo 50 de episoade

oh well....parerea mea

Ayumu primeste un telefon ciudat de la fratele sau inainte de a disparea fara urma. Singurul indiciu pe care acesta il are este doar un nume : Blade Children. ( Copii Spintecatori ).
De la acel incident au trecut 2 ani. Ayumu Narumi este un elev normal de liceu , ce locuieste impreuna cu cumnata sa , Madoka Narumi.
Insa lucrurile se complica atunci cand Ayumi este acuzat ca si-a impins o colega de pe o cladire cu intentia de a o omori. Cu ajutorul unei logici demne de invidiat, Ayumu descopera vinovatul , insa acest lucru atrage atentia Copiilor Spintecatori.
Animeul e chiar super!..l-am urmarit pe Animax si am sa il mai urmaresc daca incepe sa il redifuzeze.
Imi spui si mie te rog cate episoade are?

gt;
Si mie mi-a placut foarte mult anime-ul, din pacate nu stiu sigur cate episoade are >.> . Imi place foarte mult cum rezolva Ayumu problemele, eu pur si simplu nu as putea sa ma gandesc la asa ceva ( logica ma omoara >.> ) , cred ca le-a luat foarte mult sa produca animeul . Dar din toate cel mai mult imi place simbolul fericirii celor care cred ( irirsul ). da o nota de mister actiunii din anime. Dar un lucru nu am inteles din intreg serialul si sper ca va aparea o continuare ca sa ma lamureasca si pe mine T_T : de ce sunt Copiii Spintecatori blestemati , ce au facut ca sa fie blestemati, de ce Narumi le poate salva destinul ( pe care nu inteleg de ce l-au pierdut --_-- ) . Doar ca asta e farmecul animeului , sa te lase in ceata :6: . Oricum, imi place foarte mult si e unul chiar foarte reusit ^_^ . Si mai ales, pur si simplu ADOR melodia de inceput

.