In acest topic,fiecare user va face un clasament al celor mai importante lupte...si isi va motiva alegerea facuta.
Primele 3 lupte sunt:
1)Yusuke vs. Sensui>dupa parerea mea....a fost cea mai dura lupta...in acea batalie Yusuke a murit si si-a descoperit puterea de Mazoku.
2)Yusuke vs. Toguro jr>o lupta destul de dura....
3)Kurama vs Karasu

>cu toate ca l-a batut pe Karasu,Koenma s-a ridicat dupa numaratoare,pierzand astfel lupta.Orikm ar fii...Kurama a suferit foarte mult ion aceea batalie.
1)Yusuke vs. Yomi ~ a fost o lupta foarte dura pe care a pierdut-o Yusuke (

), oricum a fost dupa parerea mea caea mai buna
2)Yusuke vs. Sensui ~ a fost si aceasta destul de grea deoarece sensui parca avea mai multe personaitati, chiar daca l-a ucis pe Yusuke, acesta a reinviat si pana la urma tot l-a batut pe Sensui

.
3)Yusuke vs. Toguro Jr. ~ o lupta grea terminata cu victoria lui Yusuke, insa nu fara dificultati, de asta se afla pe locul trei

.
( acest clasament dovedeste inca o data ca Yusuke e personajul principal

)
Zbyee!!...
1 Yusuke vs Sensei-a fost o lupta dura
2Yusuke vs Toguro - au fost raniti grav si lupta a durat mult
3Kurama vs ala cu sabierotunda din grupul lui Mukuro -Kurama a suferit foarte mult atunci
Well... Poate o ma considerati nebuna, dar...
1) Yomi vs. Shura - cea mai emotionanta lupta! Tata contra fiu...
2) Yusuke vs. Sensui- cea mai interesanta lupta dintre toate, plina de evenimente neasteptate!
3) Kurama vs, Karasu- infiorator... asta e singurul cuvant potrivit pentru a descrie aceasta lupta. M- a tinut cu sufletul la gura!
'CrystalShadow' hai sa ne luam de mana si sa postam impreuna, asa sa revenim:
deci topul celor mai interesante lupte:
1) Karasu vs. Kurama - Imi amintesc ca am plans de doua ori la lupta asta... I know... I am crazy!
2) Yomi vs. Yusuke - Never nu am stat sa o vad pe toata, tot timpul, cand o vedeam la tara (nu stiu cum se nimerea) fugeam in gradina, fiindca nu voiam sa vad ce pumni lua Yusuke.
3) Yusuke vs. Sensui - o lupta plina de evenimente neprevazute!
1)kurama si hiei - kiar daca a fost doar in manga, a fost super
2)mukuro si hiei- a fost mai mult un ritual decat o lupta, in care isi aratau dragostea
3)shigure si kurama- ce-i drept, kuarama visa mai mult decat se lupta, da a fost super
4)hiei si yusuke- a fost mai mult amical, cei doi avand atunci cam aceeasi forta
5)kuwabara si yusuke- cand se luptau ca prostii la scoala...
[
attachment=93]
1)Yusuke vs Sensui- atunci Yusuke a descoperit ca e Mazoku, si datorita acestui lucru a invins
2)Yomi vs. Shura- A fost frumos pentru ca a luptat viu contra tata, si nici unu nu se lasa, in special Shura, care a vreut sa il traga pe sfoara, desii nu pra a reusit
3)Karasu vs. Kurama-Kurama a suferit foarte mult atunci, si asta m-a facut sa plang...I cry again when Kurama cry