Animezup - forum manga si anime

Full Version: Avatare si siguri la comanda !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
mersi mult liet-aikad,iti las o reputatie pozitiva Smile
si o sa vezi inca ceva cand iti verifici contul. Smile
mersi inca o data,sunt minunate 4
Hi minna ^^ As vrea si eu un sig daca poate sa-mi faca cineva. Fara ava vreau doar sig-ul

Render: http://i184.photobucket.com/albums/x139/...1222524811
sorry daca e putin neclara, dar vreau mult sa imi faceti cu poza asta.
Dimensiuni :500X150
Vreau sa fie mai intunecat si sa aiba in spate ceva care sa semene cu pete de sange. Si vreau textul sa fie "Yurushite kure...Boku no koto mo...Anata no koto mo..." pus undeva frumos pe acolo sa se vada. Puteti sa va semnati pe el, nu ma deranjeaza ^^ Sper ca nu va deranjez sau ceva si arigato de pe acum celui care mi-l face ^___^
Quote:5.Nu faceti cereri daca nu aveti peste 30 de posturi.Nu vrem useri care se inscrie doar pentru comanda iar apoi nici uita complet de site.
nu-ti poate fi luata comanda

Dark Spine Sonic, am postat iar fiindca nu se vedea editul, fiind pe pagina cealalta

[Image: dssav.png]
[Image: DSSsig.png]
am incercat sa respect ce ai zis tu pe acolo, sper ca eu sa fi reusit
iLove Wrote:nu-ti poate fi luata comanda

Dark Spine Sonic, am postat iar fiindca nu se vedea editul, fiind pe pagina cealalta

[Image: dssav.png]
[Image: DSSsig.png]
am incercat sa respect ce ai zis tu pe acolo, sper ca eu sa fi reusit
erm like where are the blood spots and sunset like background?
plus felul in care ai facut render-ul nu e prea mist =.=
scrisul este bun dar........chiar nu e nimeni atat de talentat incat sa imi poata face comanda cum vreau Sad i feel sad
Well saptamana a trecut,deci am venit cu o noua comanda.
As vrea sa se vada bustul.Iar culori nu am preferinte insa ceva mai dark,or sa para mai trist.
Semnatura:
.Culoriile tot mai sad and dark.(dar nu prea drak,as vrea sa se inteleaga ce este inteleaga ce esdte in imagine.
Text:,,Sad love"
Efecte:Incercati sa puneti ceva sa se potriveasca.
cam atat,merci anticipat.
Darkspine Sonic, am sa incerc sa-ti refac eu setul pana la urma eu mi-am asumat raspunderea pentru el. 001_tongue

Sadic_Soul comanda luata!

Asteptati editul 001_tongue
Am revenit cu o comanda ^^"
Render: http://i183.photobucket.com/albums/x103/...atGirl.png
Culori: nunante de rosu si negru
Text:
If I tell you
Will you listen?
Will you stay?
Will you be here forever?
Never go away?
sa fie cu pop-out, si border daca se potriveste...
sizes: la signature ce crezi de cuviinta, si la avatar 100 x 100 ^^"
mersi anticipat ^_____^.
ZbyeE!!...

Edit: am editat ^^"
edit2: am pus render in loc de border oo'.. corectat acum ^^"
edit3: daca incape, in loc de acel text te rog sa pui acest text ^^" :
If I tell you
Will you listen?
Will you stay?
Will you be here forever?
Never go away?

Never thought things would change
Hold me tight
Please don't say again
That you have to go
( poti sa lasi sau sa nu lasi spatiu intre strofe... cum arata mai bine )
de preferat al doilea text ^^"
si.. daca nu arata prea bine cu rosu si negru, poti folosi roz si indigo oo'
Darkspine Sonic, păi ... deh, am zis să încerc să-ţi fac şi eu comanda 39? Pt. modificări zi-mi prin PM/ pe mess. Dacă nu-ţi place ... well, I see you know what to do.

Sig: [Image: DSSsig2.jpg]

And ... scuze de calitate ... Photo bucket-ul a început să nu mai accepte unele imagini png 39? Şi nu ştiu ce să le fac ca să meargă ...
Dupa ce ati primit setul,trebuie sa il purtati cel putin o saptamana.Din respect pentru userul care a muncit la el.Nu il purtati pe alte site-uri fara sa anunatati userul care v-a facut setul [si sa cereti permisiunea ^_^

DARKSPINE trebuie sa-l porti cel putin o saptamana , e clar ?
Nu mai face atata fite...sa zici merci ca cineva isi consuma timpul sa-ti faca tie set-urile grr
Daca nu-ti covine fatil singur sau...du-te pe animax-ul tau 001_tongue
Liet-Aikad Stormcrow Wrote:Darkspine Sonic, păi ... deh, am zis să încerc să-ţi fac şi eu comanda 39? Pt. modificări zi-mi prin PM/ pe mess. Dacă nu-ţi place ... well, I see you know what to do.

Sig: [Image: DSSsig2.jpg]

And ... scuze de calitate ... Photo bucket-ul a început să nu mai accepte unele imagini png 39? Şi nu ştiu ce să le fac ca să meargă ...
ahh thx arata bine am sa vb cu tine pe mess despre cateva modificari dar pana atunci am sa-l port pe acesta

ToRnAdO Wrote:Dupa ce ati primit setul,trebuie sa il purtati cel putin o saptamana.Din respect pentru userul care a muncit la el.Nu il purtati pe alte site-uri fara sa anunatati userul care v-a facut setul [si sa cereti permisiunea ^_^

DARKSPINE trebuie sa-l porti cel putin o saptamana , e clar ?
Nu mai face atata fite...sa zici merci ca cineva isi consuma timpul sa-ti faca tie set-urile grr
Daca nu-ti covine fatil singur sau...du-te pe animax-ul tau 001_tongue
i noes the friking rule you don't need to get all agro on me it makes me sad Sad ....am sa-l port daor daca imi place si chiar daca nu am sa-l port mai tarziu dar pana atunci ma multumesc cu cel a lui Aikad
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Reference URL's