thx, imi plac amandoua la fel de mult ^_^ , dar o voi alege pe cea a lui Shiva. Desi, nu inteleg ceva....ce este chestia albastra de pe avatar, aia din partea de jos?
E un brush la care m-am jucat cu blendurile si efectele .Daca vrei iti dau o varianta fara pata de albastru ,dar prin pm ti-o trimit!
... am peste 20 de posturi.....
....deci....
poza:

Sign: 432 x 195
Culoare: nu prea stiu ce culoare sa fie....vezi tu ce culoare pui....pe fundal un albastru sau vezi tu...
text: Sa scrie magic christmas
border

a
Sper sa fir frumos... mersi mult...
oky...m-am ocupat je de comanda, dar daca are cineva alte variante, nici o problema
sig:

avy:

sper din suflet ca iti va placea.
Amy_Yupy ,nuj ce sa spun altceva decat citeste primul post al threadului .Nu zic nu , dar momentan eu si dark_anime suntem de ajuns....Si nu cred ca trebuia sa te semnezi totusi pe sigul clientului
Comanda:
Sig:

aaa...scuze, nu am stiut de semnatura. eu de obicei le semnez ca sa nu se fure.
cat despre primul post, am vb cu dark_anime si mi-a zis ca pot sa va ajut si eu...

dar cred ca nu aveti nevoie de ajutor...
1.Imagine/render:
http://i183.photobucket.com/albums/x103/...cs_212.jpg
2.Dimensiuni avatar: 105 x 105
3.Dimensiuni semnatura: 400 x 150
4.Culori: ochii sa fie rosii , floriile alea de soare sa fie griuri luminoase, radiante, ca de luna, dar totusi sa se vada putin ca sunt flori ( flori le luna Roll Eyes ) , si semnatura si avatarul sa fie in culori mai inchise
5.Text: sa scrie discret: moonlight shadow, adica vizibil dar sa nu sara in evidenta, adica nu pra strident, sau vezi tu cum faci >.< .
6.Border: Serios, ce-i ala O.o ?
mda ti-am facut eu sigul si avul..and la av nu e bine sa fie 105x105 sorry e OBLIGATORIU sa fie 100x100 ^ ^ altfel nu se vede bine ..
a si bordeul e aceea "rama" la un sig....nu stiu cum sa iti explc cu alti termeni decat cu rama...adica negrul ala ..O.o
P.S: nu este nevoie sa ne dati atatea detalii ^ ^...adica puteti da doar imaginea si sa spuneti ce ati vrea sa fie scris pe el..etc nu trebuie sa ne spuneti chiar culoarea care sa fie peste tot ^ ^"...sau cum sa fie puterea luminii in stanga si ind reapta nu..etc...bineinteles daca vreti voi puteti sa ne spuneti si asta ^ ^..dar va ia timp si pana stati sa va ganditi la tot..