Mwahaha iar vin!Uitati de comanda precedenta *in caz ca nu v-ati apucat de ea*, am venit cu una noua

sper sa nu deranjez.
Sooo...poza sig:
http://i157.photobucket.com/albums/t67/m...lprom2.jpg
poza avi:
http://i157.photobucket.com/albums/t67/m...lprom1.jpg
size: avi 100x100, iar sig`ul 400x150
culori: nu stiu, voi decideti << dar va rog sa nu folositi rosu >.< >>
text: hmmm Stiil Doll
border: doar daca se potriveste!
Sper sa nu va deranjez!
Arigato :hug: !
Edit: Gomene ca am pus aceeasi poza

dar azi dimineata in loc sa beau apa am baut un pahar cu vin

si sunt un pic cam du~~usa!
Fleety ti l-am facut XD ...anyway Kyandee o iau si pe a ta [omfg the pics are great <33]
Si mituzuke acum o termin pe a ta ^^"
Sooo fleety here it goes to ... :
Inainte de a il pune...tu ai scris "sa nu fie verde" iar eu am citit "sa fie verde" -_- ma iubesc -_-'
Acum am incercat sa schimb culorile but whatever [am sa pun si varianta verde si cea..cealalta -_-]
Varianta "cealalta" xD:
Varianta verde ^^" :

Here Mitzuke ^_^
Ti l-am facut >>
scz de dublu posting scuze scuuzeee scuuzeee scuze de dublu postin scuze scuze scuze scuuuuuuuzzzzzzzzeeeeeee T_T

dar ca sa observe...si Kyandee acum il fac si pe al tau ^_^ dau edit imediat ^^" adica probabil maine
Duudee nu mai am timp sa iti fac setul,damn cat de rau imi pare...si Darkspine Sonic nu mai da 3453123 de poze..hotaraste-te O_O si nu facem 3132 de seturi...doar unul -_-'
Well nu am mai apelat la asa ceva pana acum,dar nu prea ma pricep in Ps si as prea un set.
Semnatura:
Dca se poate la sig o combinatie intre cele doua,dar daca nu merge asta e.Totusi sa iasa frumos.
Culori:Nu stiu nu am preferinte,insa vreau ceva mai darker.
Text:,,In the shadow a vampire is watching for you"
Sadic_soul
Pozele sunt @.@ ... As vrea sa iau eu comanda ta. O sa editez postul cand e gata.
Dark_anime..Ai gresit o poza ..=___=" .Eu vroiam cea in care se saruta,for Cow`s sake

Nici culorile sa zicem ca nu sunt preferatele mele daaa~aar ,se asorteaza cu movul de la nick

.Eh,stiu ca te-ai chinuit asa ca il voi purta chiar cu mare placere ^^
Ja Ne xD
sadic_soul
Rog un mod sa-mi stearga primul post. Mi-a fost teama ca daca editez, postul n-o sa fie observat.
Well Autumn merci mult pentru set.
Chiar imi place mult cum a iesit,si culoriile sunt potrivite,doar ca avatarul mi se pare cam prea inchis.Ai putea sa le faci putin mai deschse?Numai daca poti.
Oricum imi plac mult si o sa le pot cu mandrie.
O sa-ti dau un punct la reputatie,pentru munca ta.Merci.
Hmm... Autumn, hope you don't mind

Poza e la atasament [too damn lazy today

]
Hmm... marimea... o decizi tu

Dar te implor, nu exagera cu rosu

ray:
Oricum, vreau fata sa "doarma" cumva [ma refer la pozitie

]
And... good luck
Rep up when it'll be ready

PS: No ava... Doar o semnatura ^^
Edit: Thanks