Animezup - forum manga si anime

Full Version: YuGiOh
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Care credeti ca este cel mai bun duelist din seria YuGiOh GX? Eu unul zic ca este Zane pt ca are o multime de monstri ffff puternici si l-a batut mar pe Jaden fara mare osteneala.
Nu !! si in plus Yo gi oh Gx are o tenta pt copi mici nu se compara cu cel original unde lupta era foarte strasa
Mie mi sa parut intresant cel precedent .+ movie
Antharas King Wrote:Care credeti ca este cel mai bun duelist din seria YuGiOh GX? Eu unul zic ca este Zane pt ca are o multime de monstri ffff puternici si l-a batut mar pe Jaden fara mare osteneala.

M-ai facut confuz intr-un fel,numele topicului este Yugioh,iar tu vorbesti despre Yugioh GX.Explica-ne si noua despre care din aceste serii este vorba,sau este vorba despre amandoua?
Revenind la topic,am de gand sa pun un luptator din fiecare serie ca nu cumva sa fac spam in acest topic.
Din Yugioh Duel Monsters mi-a placut cel mai mult cum s-a luptat Marik/Malik Ishtar/Yami Marik.Pentru ca el avea un plan de rezerva in caz ca el pierdea.Avea un pachet foarte puternic si nimeni nu putea sa il invinga.El aproape l-a invins si pe Atem doar ca Malik Ishtar(deci nu spritiul creeat de el) a revenit si s-a dat batut pentru ca Atem sa primeasca dragonul inaripat al lui Ra.Pe langa faptulca Malik est eun duelist foarte bun el are si respect pentru adversarul sau si doreste sa aiba un meci pe cat de cinstit posbil.Daca nu s-ar fi retras atunci el avea toti zeii egipteni.
Daca este vorba despre Yugioh GX,Zane este cu siguranta cle mai bun duelist.El este foarte serios si are multe strategii prin care sa isi distruga adversarul,are carti foart eputernice in pachet sis tie sa le foloseasca foarte bine.Eu consider ca este foarte inteligent si totodata foarte siret,prima data cand l-am vazut mi s-a parut ca a fost de neinvins dar pana la urma toata lumea are un punct slab.Zane m-a impresionat foarte mult cu tehnica sa de duel si de aceea l-am ales pe el ca cel mai bun duelist.
Daca e sa vb despre Yu-GI-Oh cel mai bun duelist este Athem, iar concurentul sau cel mai puternic e chiar Yugi pe care l-a invatzat atatea precum shi Kaiba care are un fler innascut pt sah, ghndire tactica shi pasiune in lupta.
Dar din Yu-GI-Oh GX...LOL...guyz, trebuie sa vedetzi makar cele 2 serii aparute apoi a 3-a e aproape finalizata, iar cel mai tare fara dubiu e Jaden. A pierdut prima lupta cu Zane e adevarat dar asta nu avea sa se mai repete o data ce Jaden creshte in valoare ajungandu-l pe Zane un an mai tarziu, obtzinand un meci egal in meciul de gala cand absolventul Obelisk Blue, cel mai de marca, respectiv Zane are dreptul sa provoace pt un ultim meci orice duelist considera el ca e mai bun, respectiv Jaden iar meciul e unul suprem de spectaculos terminandu-se la egaliatate. Sa nu mai povestim de luptele cu Aster Phoenix shi cu pachetul sau de Eroi f puteric, lupte care-l cresc pe Jaden incredibil...Shi mie imi place mai mult de stilul de lupta shi de atitudinea lui Zane insa Jaden e mai bun.
Dar shi Zane ajunge sa cunoasca puteri incredibile devenind DarkZane cu pachetul sau de CyberDragons fuzionat cu monsruoshii DarkDragons va ajunge cu sigurantza sa concureze din nou cu Aster Phoenix shi chiar cu Jaden, cel din urma parhand sa nu aiba rival....inca Smile Sry pt spoiler 001_tongue
Reference URL's