In acest topic userii ne vor spune ce anime-uri ar dori sa vizioneze,iar noi vom incerca sa va indeplinim dorinta.Insa nu va promitem deoarece uneori nu se gasesc toate episoadele sau nu au subtitrare...
Marina'chan in primul rand vreau sa te felicit pentru idee.Animeurile pe care as dori sa le vizionez sunt:Shakugan No Shana,Fruit Baskets si Karon.Cam astea sunt

Eu as dori sa vizionez...

^___^ , FullMetalAlchemist , Rozen Maiden , Bleach , si Naruto ca de pe Jetix e varza >.> . Si cum am putut sa uit de Elfen Lied >.< ? Da, si pe el sa-l puneti ^___^ . Sper ca le veti gasi sa le puneti >.> . Ideea cu sectiunea de dawnload e super :1: .
Later Edit : Si sper ca veti pune si InuYasha >> . Vreau sa-l revad

^_^
Pai...yo mi-as dori sa vizionez Naruto.Pentru ca site-ul unde il vizionam numai merge...si pana se termina pe Jetix...ma marit cu siguranta.Alceva..deocamdata numai vreau

:PDar fii sigura ca voi reveni

.Ja Ne!
I still can't believe how many fans Elfen Lied still has... daca nu gasiti de unde sa-l uploadati vi-l dau eu ca il am pe un dvd pe aici pe undeva...
ah, si Death Note pot sa va dau, toata seria (numai ca ep 13 si 14 le am in spaniola (subate, of course) si in engl (tot sub), dar traducerea lasa de dorit... can't believe I started realizing when this happens

) si hellsing, ca am inteles ca se face rost de el mai greu lately... ma rog, asta daca se cere...
si era cat pe ce sa uit! Am suburi in romana la elfen lied, daca vrea cineva... de pe anime-club ^^ (tre' sa mai dau pe acolo some day...) si ost-ul il am... si cateva wall-uri si imagini pe care nu stiu daca le-am mai vazut sau nu prin alta parte pn acm...
Come to think of it... pt o persoana care nu prea se mai inebuneste cu Elfen Lied... am cam multe chestiute legate de anime-ul asta... <_<
Ar fi interesant sa vad Rockman Stream, Beast si Beast + din moment ce nu pot gasi episoadele pentru download
o si pentru alte persoane Shugo Chara un Anime foarte amuzant cu o grafica excelenta
howls moving castle,gintama si castle in the sky
That's all for today
maine poate voi mai vrea.