Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Anime On-line
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
In acest topic userii ne vor spune ce anime-uri ar dori sa vizioneze,iar noi vom incerca sa va indeplinim dorinta.Insa nu va promitem deoarece uneori nu se gasesc toate episoadele sau nu au subtitrare...
Marina'chan in primul rand vreau sa te felicit pentru idee.Animeurile pe care as dori sa le vizionez sunt:Shakugan No Shana,Fruit Baskets si Karon.Cam astea sunt15
Eu as dori sa vizionez...39 ^___^ , FullMetalAlchemist , Rozen Maiden , Bleach , si Naruto ca de pe Jetix e varza >.> . Si cum am putut sa uit de Elfen Lied >.< ? Da, si pe el sa-l puneti ^___^ . Sper ca le veti gasi sa le puneti >.> . Ideea cu sectiunea de dawnload e super :1: .

Later Edit : Si sper ca veti pune si InuYasha >> . Vreau sa-l revad Sad ^_^
Pai...yo mi-as dori sa vizionez Naruto.Pentru ca site-ul unde il vizionam numai merge...si pana se termina pe Jetix...ma marit cu siguranta.Alceva..deocamdata numai vreau001_tongue:PDar fii sigura ca voi reveniSmile.Ja Ne!
I still can't believe how many fans Elfen Lied still has... daca nu gasiti de unde sa-l uploadati vi-l dau eu ca il am pe un dvd pe aici pe undeva...

ah, si Death Note pot sa va dau, toata seria (numai ca ep 13 si 14 le am in spaniola (subate, of course) si in engl (tot sub), dar traducerea lasa de dorit... can't believe I started realizing when this happens 71 ) si hellsing, ca am inteles ca se face rost de el mai greu lately... ma rog, asta daca se cere... 4

si era cat pe ce sa uit! Am suburi in romana la elfen lied, daca vrea cineva... de pe anime-club ^^ (tre' sa mai dau pe acolo some day...) si ost-ul il am... si cateva wall-uri si imagini pe care nu stiu daca le-am mai vazut sau nu prin alta parte pn acm...

Come to think of it... pt o persoana care nu prea se mai inebuneste cu Elfen Lied... am cam multe chestiute legate de anime-ul asta... <_<
Ar fi interesant sa vad Rockman Stream, Beast si Beast + din moment ce nu pot gasi episoadele pentru download
o si pentru alte persoane Shugo Chara un Anime foarte amuzant cu o grafica excelenta
howls moving castle,gintama si castle in the sky
That's all for today
maine poate voi mai vrea.001_tongue
Bleach poate fi vizionat aici sau aici

Naruto Shippuuden aici
Naruto aici

Fruits Basket aici

Shakugan no Shana aici

Pentru mai multe anime-uri vizitati Animezup :: EXTRA
Asa cum a spus si ady_x in postul anterior, toate anime-urile exceptie gintama le gasesti pe Extra Animezup.

Pt bubbles

Shakugan no Shana first season
Shakugan no Shana second season
Shakugan no Shana movie
Fruits Basket
Naruto
Naruto Shippuden
Bleach
Elfen Lied trebuie sa te loghezi ca sa poti viziona.
Shugo Chara

In ce priveste Gintama saptamana aceasta va fi adaugat.

Pt Melyeter (_x)

Howls moving castle

Restul mai dureaza...
URL de referinta