Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Momente haioase...
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Inuyasha este un anime plin de umor si haz.Enumerati cateva momente.Si atentie fara spam sau fara sa va certati.

Incep eu:

M-am blocat,dar ma rog:
In primul rand ar fi episodul
In care Inu o intreaba pe Kagome
Ce este o reuniune de familie,
Iar ea ii spune ca o reuniune de
Familie este atunci cand se strang toate rudele.
Si bineintelea ca Inu s-a imaginat impreuna
Cu Sesshi cerdanduse pe o farfurie cu orez.

Am ras de m-am scapat pe mine.Si bineiteles ca sunt mai multe faze,dar nu stau sa le enumar pe toate.
...este foarte comic atunci cand Kagome ii spune lui InuYasha "Sit" ( sau cum s-o spune pe japoneza) . Cand nu intelege ceva si kagome se enerveaza , cand strica momentele romantice....O faza destul de amuzanta a fost in primul episod cand kagome a inceput sa-i pipaie urechile lui Inuyasha 21 .
ar fi si fazele in care Shippo si-o "fura" de la inuyasha dupa care apare Kagome.. "inuyasha.... Oswari(sau kum s-o scrie)" si cum dispare Myoga in timpul luptelor .. 8:X:8:X si apare dupa... si ac de obicei este lovit.. T_T[post unit]ar fi si fazele in care Shippo si-o "fura" de la inuyasha dupa care apare Kagome.. "inuyasha.... Oswari(sau kum s-o scrie)" si cum dispare Myoga in timpul luptelor .. 8:X:8:X si apare dupa... si ca de obicei este lovit.. T_T
URL de referinta