Nerima Daikon Brothers....un anime care mie mi-a placut foarte mult.Este vorba despre 3 cantareti(care sunt si veri...din kte am inteles)care isi doresc cu tot dinadinsul sa isi construiasca un stadion unde sa dea primul lor concert.cu toate ca anime-ul este peste 18 ani....mie imi place!O bulina rosie in coltul drept al ecranului nu ma va oprii pe mine sa ma uit.Hideki,in ciuda faptului ca este var cu Mako..este indragostit de aceasta.Iar Mako...la randul ei este indragostita de Ichiro...iar acesta..are ceva cu un urs panda.Indiferent de situatii..muzica este omni-prezenta pe durata intregului anime.Yo cred ca merita vazut...cel putin mie mi-a placut!

da...aici ai dreptate. l-am urmarit si eu catva timp.
politista aia e si ea indragostita de Ichiro, astfel ca Mako are oponenti

si totusi nu se lasa, ranindu-i din ce in ce mai mult sentimentele lui Hideki.
Ichiro ala este cam...neutru in privinta sentimentelor. are aceeasi mutra mereu si nu zambeste nici o data. totusi ramane cel mai dragutz personaj pentru mine. dupa Mako, desigur

Pai......nush....e tare ciudat. Spre exemplu e ciudat faptul ca "Hideki,in ciuda faptului ca este var cu Mako..este indragostit de aceasta" . Si eu am vazut 2 episoade dar nu le-am retinut numele la personaje, dar mi-am dat seama cine este mako si cine este Hideki. Deci, animeul nu-mi place deloc. E muzical ( sau aproape un muzical, animat)si eu urasc muzicalurile >.< . Si Ichiro mi se pare stupid. In unul din cele doua episoade pe care le-am vazut, o politista (nu mai stiu cum o cheama

( ) manca supa impreuna cu ursul panda si canta despre faptul ca ce bine e sa mananci supa. Stupid >.< . Sorry, dar nu-mi place deloc....
Este stupid, nu am inteles nimic din el >.< . I se vedeau chilotii la aia, tot timpul canta, si este o grafica gen Parappa The Rapper. Muzica este de asemenea idioata, ma enerveaza la culme, mor cand o ascult, ma deranjeaza la creier. Pa pa!
imi place.. sincer imi place...
comedie..cat cuprinde....
faza cu stadionul..e un proiect tare ambitios pentru cineva ca ei..
si totushi.. ador acel panda

e dragut, e interzis sub 18 ani...n-am nimic de zis ,doar ca ca aia canta groaznic. personajele sunt dragute, lasand la o parte conotatiile sexuale. hide e indragostit de mako(in afara de ridichi), mako de ichiro, ichiro de panda, panda de vulpoaica...si tot asa. e...simpatik
imi place...dar e cam sad cand se despart toti 3 iar pushtiul dragutz trebuie sai adune la loc...imi place foarte mult ursuletul acela panda si de Ichiro..sper ca nu gresesc numele ;)
Ce mia placut mie anime-ul asta...
De fiecare data cand era la tv ma uitam si muream de ras
Lol... chiar e o comedie adevarata, nu am ce comenta la el, e foarte dragut anime-ul si foarte original.
trebuie sa spun : I LOVE this anime , l-am vazut si in japoneza(pe animax) si in engleza (pe net) si e super! m-a facut sa rad de fiecare data , comedie adevarata!
o fi pentru cei peste 18 ani, dar si eu l-am vazut.
Atat de amuzant, mai ales cand cei trei cantau, si vocile lor "superbe" ii faceau pe vecini sa innebuneasca (nici nu ma mira ca tipau la ei sa inceteze) si versurile cantecelor erau... Iar "lantul indragostitilor" era foarte tare

.
Si pe mine m-a impresionat visul lor chiar daca nu aveau mari sanse, dar hei, isi doreau asta, si aveau mare ambitie, si asta m-a facut sa am o parere buna despre cei trei.