Dar mainile sunt cam mici . Fa-le mai lungi si mai groase putin . Si umerii par putin mai lati decat ar fi fost nevoie ,dar mainile cam sunt problema ;) Gambate!
incearca plictisitoarele desene de natura moarta, sau convinge pe cineva sa-ti pozeze cu esarfe la gat...fata nu e dreapta decat in desene gen Pucca, si nici acolo...
In rest imi place cum te descurci cu tempera. Gambate!
mi-e nu-mi iese niciodata asa de bine . Trebuie sa pun prea multa apa pe plansa ,altfel nu-i a mea >.>Cum a zis si Java Leen , nu ar fi stricat cateva cute la esarfa/bandaj/banderola/material . Are nas totusi ,nu?
I . want . more . stuff . NOW.
Da, asta mi-a scapat..
In rest imi place cum te descurci cu tempera. Gambate!
Am pictat/desenat natura moarta.. si a iesit ok.. numai ca nu le am scanate.. Cat despre faza cu esarfele la gat..
Nu ma prind.. fie .. :76:
Arigato :6:
Inca unul
: http://i192.photobucket.com/albums/z246/...herry2.jpg
dar imi place chitara cum ti-a iesit... that means the other is an older thing?
Atunci nu observam defectele desenelor.. acum ma dor ochii cand ma uit la ele 
oricum great job girl ......P.S
imi place chitara
Atunci nu observam defectele desenelor.. acum ma dor ochii cand ma uit la ele 
lol, stiu fenomenul... am pe anime-club primul meu thread cu desene... si acolo sunt primele schite pe care le-am scanat vreodata (pe atunci la scannerul companiei unde o faceam pe colaboratoarea ca sa-mi iau calc-ul asta adorabil ^^) si acum cand ma uit la ele nu mai sunt fana decat pentru vreo trei (erau mai multe) la una pt ca imi place la nebunie cum mi-au iesit sanii, desi restul (mai ales umbrele) lasa mult de dorit, la alta pt ca imi place cum mi-au iesit un ochi, urechile si tepii din spate (era un elf special) si la cealalta ca inca nu s-a gasit ala sa-mi spuna ca e urata
(poate pt ca am facut-o drept sora lui Seshoumaru si bona micilor demoni din Japonia medievala
)
dar comparativ cu ce fac acum... well, those are kids work 
so I do understand u... now put something recent please.