![[Image: minimax.jpg]](http://www.dth-romania.ro/siglemari/minimax.jpg)
Ce credeti despre acest canal de televiziune? Pentru mine a fost canalul meu preferat in copilarie, dar si acum are desene pe care le urmaresc cu placere . Cum ar fi Fliper, are o actiune interesanta . Si urmel a fost favoritul meu...acuma Miss BG este extrem de amuzant, cu intaplarile prin care trece si cum iese din incurcaturi. Aventurile din Providence e o excelenta productie franceza cu multa aventura. Filmele pe care le dau in fiecare duminica despre Barbie sunt extrem de reusite si imi plac foarte mult. Chiar daac unii considera ca e un canal urat de televiziune pentru ca da doar desene pentru copii, copiilor le place si sunt convinsa ca i multora dintre voi v-a placut cand ati fost mici. Nu zic ca-mi place ci ca are desene frumoase pentru o anumita categorie de varsta. Ce credeti despre el ?
Later Edit : stiu ca e Minimax

, dar de >.> , sa fie un titlu mai...ciudat >.>
E Minimax, in primul rand. Si e un canal foarte bun. Am vazut ca dau desene animate bune. Fara violenta. Mie una imi place.
A da... minimax..... cand aud de programul asta ma gandesc ca fratele mai mic lui moonlightshadow nu are voie sa se uite doar pe minimax.... da inca au deseme destul de dragute... cum ar fi artur... aveau si zambetul lui shaon(sau cum se scrie).... deci destul de dragut programul....
HAHHAHAHAHA pentru mn minimax este o porcarie o gluma proasta mai nici un serial nu imi place de acolo ins imi place foarte mult Maia si Mighel aia este o opera dar restu naspa ..aaaa si mai era una care cercetaza deasta detectiv

okay oricum cel mai mijto canal tv de desene este JETIX apoi Cartoon Network apoi minimax
hmm..

mini-desene la max

(minimax

) Mie una imi place :

nu-l consider o gluma proasta

)
Sunt destul de interesante d.a-urile

fara violenta si majoritatea destul de amuzante... de exemplu Bibi Blocksberg (sper k am scris bine) sau Urmel

dragostea mea din copilarie

Maya & Miguel... si restul... de obicei privesc... pentru ca mi se par niste d.a chiar reusite

cu exceptia Rexio (sau Rexi nush exact) si Lolek si Bolek

da.un canal bun.imi plac multe de acolo,sunt linistite
fara violenta,dar pacat ca tot repeta episoadele