Animezup - forum manga si anime

Full Version: Harry Potter
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ce credeti despre filmele care au aparut pana acuma cu Harry Potter? Eu cred ca sunt foarte reusite deoarece au reusit sa comprime intr-un timp atat de scurt sute de file si sa se rezume doar la esenta actiunii. Mie imi plac foarte mult, mai ales ca au multa magie, si daca e ceva ce-mi place foarte mult la un film, acel ceva este magia , mai ales ca nu prea se mai gasesc filme cu puteri paranormale.....Voi ce credeti despre seriile Harry Potter ^___^ ?
ultimul film Harry Potter sucks...e asa de najpa facut...dintre toate filmele 1 si 4 is cele mai reusite in rest is najpa....3 e super najpa pt ca nu respecta actiunea din carte....ma intreb cum vor fi restul filmelor Harry Potter
Filmele sunt super,doar k nu respecta actiunea din carte[asta e partea cea proasta].Dar totusi imi place actiunea si personajele888 mai ales Daniel Radcliffe,interpretul lui Harry face o munca minunata din prisma personajului.Singurul lucru care as vrea sa se schimbe ar fi acela ca ar trebui sa se apropie mai mult de carte,dar in rest nu am nici o problema,chiar sunt mega fan Harry Potter4
intr-adevar, nu respecta actiunea din carte. in rest e bine ca sunt realizate intr-un mod foarte fantezist: lumanari ce atarna de tavan, fantome ce intra prin pereti, o salcie batausa, scari ce se muta din loc ...si lista poate continua. toate acestea facand parte din viata unui baiat-vrajitor.
dar, va dau sfat: k sa nu vi se para atat de naspa filmele, vedeti-le mai intai pe ele, apoi cititi cartile. astfel, veti urmari actiunile combinate. desi, mai sanatos e sa citesti cartile decat sa vezi filmele, so....
tin minte cand eram prin clasele 1-4 ce indragostita eram de seria HP 001_tongue
si acuma imi place, dar sincera sa fiu, ultimul film 'ordinul phoenix' nu a fost cine stie ce, iar penultimul 'poclalul de foc' a fost ceva mai reusit..desi finalul a fost tragic Sad . in orice caz, astept sa vad cum se va termina...deja am unele banuieli...adik...ce -am mai auzit de ici colo >.<''
Herey Potter 4 hmm .
Partea 1( piatra filozofala )
Este un movie super cu un mic copil care descopera ca exista o lumea a magiei si ca el este cel mai norocos om din lume 21 .. si ca are puteri magice .
Partea 2- cam plictiseala in film dar frumos pt ca la sf e actiune adevarata .
Partea 3( Prizonierul din Azkaban )
Da e super si aceasta parte dar va spus un lucru uitativa foarte atenti la personaje ca este ultimul in care o sa ii vedeti asa de tineri .
Partea 4 ( Pocalul de foc )
Personajele mai mature , alte personaje noi dar cum a spus si Dragon Rose finalul este tragic 4 ..
De fapt, filmele chiar respecta cartile. Si inca cum...
Vi se pare ca este diferit fiindca nu sunt toate scenele din carte. Insa e imposibil sa faci un film dupa o carte cu peste 400 de file si sa filmezi toate intamplarile de la A la Z.
Primul film a fost putin monoton, ca si cartea. Insa spre sfarsit mi-a placut cum a fost filmata actiunea. Pacat ca nu a fost bagata si proba data de Hermione cu potiunile.
In al doilea film deja totul se complica. Apar doar principalele intamplari dar foarte bine filmate. Mi-a placut la nebunie tot ce s-a intamplat in Camera Secretelor. Foarte bine filmat intradevar.
Al treilea film m-a plictisit putin, deoarece nu a fost nici o miscare a personajului meu preferat, Lordul Intunericului, si am fost nevoita sa vad totul cu ochii intredeschisi. Insa recunosc ca scenele cu Dementorii au fost absolut bestiale.
De la al patrulea film, deja esti cu ochii lipiti de televizor. Toate elementele aceastea magice au fost filmate incredibil de bine. Citeam din carte si ma uitam la film sa compar, si rar am gasit ceva la care sa obiectez. Mai ales ca in acest film a reinviat Lordul Intunericului si eu deja faceam petrecere(de fapt era a doua, ca prima am dato cand am citit cartea).
Harry Potter si ordinul Phoenix este mai bun decat celelate patru la un loc. Stateam in scaunul ala de cinema si nici nu puteam sa clipesc la scena in care Dumbledore se lupta cu lordul Intunericului.
Sincer, de abia astept sa iasa in vara asta cel de-al saselea film. Nu mai am rabdare. Am vazut trailerul si ii tot blestemam pe aia care au amanat premiera filmului din noiembrie pana anul viitor.
Da lasa, ca a aparut ultima carte..Am ce sa citesc de un milion de ori pana apar celelalte filme.
Reference URL's