nu m-am putut abtine sa nu pun un topic cu Fifa 08 :35: . Deci ce ne aduce acest joc in plus :
-noi transferuri
-jucatori sunt mai reali
-nu se mai misca jucatorii ca niste bete
-si nu mai stiu
dau edit cand mai imi vin si sper sa fie cat mai mare

si inca ceva puneti IP aici daca vreti sa jucam online
Jocul nu mi se pare cu mult mai diferit decat fifa 07...transferurile, poti juca doar cu un jucator ca la Fifa Manager...in rest...varza...va sfatuiesc sa va apucati de Fifa Manager 2008.
Jocul nu mi se pare cu mult mai diferit decat fifa 07...transferurile, poti juca doar cu un jucator ca la Fifa Manager...in rest...varza...va sfatuiesc sa va apucati de Fifa Manager 2008.
Hm... si eu sunt de aceeasi parere . Nu vad care e diferenta dintre cele 2 versiuni , 07 si 08 . Grafica e aceeasi , stadionele aceleasi , fetele acelasi , numai ca Henry joaca la Barcelona si cam atata tot . 
Strange o.o' nici cu jocurile astea nu le prea am desi imi place fotbalul, ce pot sa zic? E destul de bine facut jocul si chiar dragut dar nu sunt baiat sa ma omor dupa el >__> oricum am jucat si eu de cateva ori o.O' maxim 10 cred si chiar imi place n_n desi nu am mai jucat de ceva timp u.u'
Sincer parerea mea e "varza" e mai fain fifa 07 ce imi place mai mult keyboards sau gandit si ei in sfarsit sa le dezvolte umpica mai mult

.. oricum raman un fan al celor de la fifa

.. E si de stiut pt toti FIFA este cel mai longeviv jok de pana acuma

;) ..