Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Ghost Hunt
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Pun anime-ul la categoria horror,desi nu este foarte foarte infricosator sau asa ceva(asta daca ignor unele particele)
Apar destule fantome,sange in cantitati sa zicem moderate(sau putintel mai mult)siiiiiiiiiiiii.......Dracula 15 *intrebare:ce cauta Vlad Tepes(apare cu numele asta) intr-un anime despre si cu fantome?!?!?!eh......doar no-i strica amu surpriza 001_tongue *
Anime-ul in sine este destul deeeeeee...amuzant,pot spune.Personajul principal este o liceana orfana(asta zice mai incolo),Mai,careia ii placeau povestile cu fantome si ajunge sa lucreze ca asistenta provizorie si mai apoi permanenta pentru un vanator de fantome(arogant,narcisist,de unde-i vine porecla Naru-chan,si al naibii de fain 38 ).Evident ca Mai se "cam" indragosteste de el(se putea altfel?!). 37
Ii ajuta un grupulet de "paranormali" destul de ciudatel,dupa mine.
Am mentionat ca pana la urma cica Mai are puteri pshihice latente?(inca un cliseu >.> )
Cert e ca SPR(Shibuya Psychic Research)rezolva mistere si bat funduri de fantome(mai mult sau mai putin).
Anime-ul imbina frumos comedia cu supranaturalul(desi cea din urma domina)si ofera informatii despre fantome si toata gama.In orice caz,mi-e imi cam place,asa ca ma intorc la el,ca nu mai am decat cateva episoade vazut.
Cya!
p.s001_tongueareri.......onegai shimasu
Am vazut putin din el.. Anime.. Numele spune totul.. Ghost Hunt e genial :8: ..Vreau sa ma apuc serios de el, sa il vad cap-coada.. 8 Este genial.. mai ales la fazele cu exorcizari..
Daca tot imi plac chestiile astea 105
Nu am vazut anime-ul... insa am citit manga-ul21 lol... mia placut cum incepe, 3 fete discuta despre fantome, adica povesti cu fantome, sau ce erau, din cate tin eu minte, si dintr-o data, din provocare parca, cineva stinge lumina21 lol... si apare un baiat misterios de care majoritatea se indragostesc...
Momentan am cumparat toate volumele care am aparut din mall, adica inclusiv volumul 8... e ciudat ca trebe sa le citesc invers21 lol... ce ma incurc dar m-am obisnuit. Ador manga-ul si vreau sa ma apuc si de anime^^
In Ghost Hunt , sunt unele parti de groaza, ce mai m-am speriat la episodul acela cu dracula noo , care iesea din cada, ooo...dar in rest e ok, sunt parti chiar haioase...dar ce nu mi-a placut a fost sfarsitul, prea l-a lasat asa suspendat..dar este un animeu care merita vizionat , dupa mine...bye
Ghost Hunt e un anime bun. Am fost cam dezamagita la inceput de el pentru ca titlul m-a facut sa ma gandesc la ceva mai infricosator. Partea cu incantatiile, exorcizarile si celelalte chestii pe care le fac ei pe-acolo este destul de realista si adunatura ciudata de personaje face anime-ul interesant. Personajul meu preferat: Naru-chan, bineinteles. Din cauza ca povestile tineau cateva episoade, cazurile au fost prezentate destul de amanuntit, insa ritmul actiunii a fost cam lent.
Intr-adevar, asa cum au spus si ceilalti useri, Ghost Hunt este un anime foarte reusit ce merita deplin nota 10. In ce priveste secventele horror, sunt foarte reusite, daca te ia prin surprindere te sperii cu usurinta. Partea comica se desfasoara mai mult in jurul relatiei dintre Mai si Naru, apropo ciudata relatiei mai au si ei. Sunt multe de spus despre acest anime si daca vreti sa aflati mai multe detalii despre viata misterioasa a lui Naru, cititi manga.
In concluzie va recomand din toata inima acest anime.
URL de referinta