sucurile preferate ar fi nestea si coca-cola

))
cu coca-cola/pepsi ce are la magazin unu din ele sunt prea adormita la in jurul pranzului si trebuie sa fiu treaza si in forma in caz ca am ceva urgent de facut in rest beau nestea zilnic pentru ca te racoreste si e chiar foarte cald in bucuresti
*offtopic: bloom ness cu coca-cola e simplu de facut freci intr-o ceasca/cana ness-ul cu zahar si cu o picatura de coca-cola si cand se freaca bine pui coca-cola pana umpli ceasca/cana si gata ness cu coca-cola dar te avertizez e destul de tare

Ori eu sunt imuna ori zvonul e foarte FALS
Joi spre vineri, la ora 1.00 AM mi-am facut Ness cu Coca-Cola dupa cum mi-ai spus tu. Si nu am baut doar o cana ci 2 cani a 250 ml deci 0,5 l. Ei ca sa vezi, la mine nu a avut nici un efect. La ora 2.00 AM dormeam bustean. Ultima data cand am vazut ceasul era cam 1.50 AM Si am dormit nici telefonul nu l-am auzit sunand la ora 7.00. Am dormit bustean pana la 10.00!!!
magica bloom .. cine stie .. poate chiar esti imuna

.. eu nu pot pune geana pe geana de la asa ceva ..

..
anyway ..
eu de obicei beau sprite.. nu e un motiv anume .. adica .. gustul nu il pun la socoteala .. mai mentionez faptul ca nu are coloranti si e unul dintre motivele pt care il beau .. ar mai fi si schweppes sau cum s-o mai scrie

.. e foarte bun si de asemenea nu are coloranti ..
bine da oricum eu beau absolut orice .. insa daca sunt aceste doua racoritoare e perfect .. daca nu .. beau ce e in dotare

Poi beau ori ce suc imi place

dar cel mai mult imi place PEPSI si cel cu lamaie e si mai mortal

. Si cele naturale imi plac iara mult .
Dar un PEPSI imi da energie fata de un suc natural care ma adoarme .

Si preturile la sucurile cu acid sunt mai bune

fata de un prigat care este natural

..
Deci forta Pepsi ( anti coca-cola .. )
Am gustat si eu odata schweppes dar nu mi-a placut. Avea un gust amar-intepator.
Huh ? XD De ce lipseste 7Up din sondaj ? 7Up Rocks ! >.>
Anyway, dintre cele de mai sus as prefera Fanta-ul. Are gust specific distractiei (a lot of oranges and lemons in the composition).
Cat despre Pepsi/Cola, consum ceva mai rar... Nu prea sunt genul de caffeine addicted. Poate doar atunci cand merg la bar cu amicii si toti comanda acelasi suc, si nevrand sa par mai emo cu 7Up-ul, normal ca sunt nevoit sa iau si eu o Cola. O_O
Nu lipseste, ci e incadrat la Altele. De ce? Pt ca subsemnata, care a facut topicul a crezut ca 7UP nu are o popularitate foarte mare ca si Cola, Pepsi, Fanta, Prigat de exemplu. Daca vreti, eu as putea sa pun in sondaj si sucuri straine si scumpe care le gasesti doar prin Metro, Real, Carrefour sau PIC si care costa cel putin 6 lei sticla de 0,5 l dar sa imi spuneti apoi daca exista vreunu pe forum care sa bea asa ceva

pai mie tocmai asta imi place la schweppes

.. ca e amar ..

.. dar oricum sunt mai multe sortimente .. cu lamaie .. [ care are gust identic cu sprite da asta e partea a doua

] cu mandarine .. care e chiar bun

.. schweppesul amar pe care l-ai gustat tu se bea de obicei cu gin parca .. si cu lamaie si geatza .. yum! yum!

chuu!
What do I like?Well..din ce e acolo,imi place Cola dar dupa ce i-am scos tot acidul din el.Urasc chestiile f acidulatae asa ca am eu grija de ele XD Apoi ar fi Nestea dar doar de piersici,restul..don't like them at all z.z Alte sucuri in afara de cele mentionate de tine ar fi doar nectarurile n.n
Oh si sa nu uit urasc extrem de mult Fanta.E singurul suc pe care nu-l suport!>.< Doar poate cel de mango o.O'
Cola!O beau de cand eram mica!Defapt,o ador!Ca pe Pepsi!