Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Ce suc preferati
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
um.... da' berea ce are?
.... cred ca sucul meu preferat ar fi pepsi dar nu pot spune ca nu beau si nectar (si chear imi place) ... in rest imi plac cam toate sucurile in afara de alea ieftine de proasta calitate ... cele mai bune sunt produse de Pepsi si Cola.
sucul meu preferat....hmmm....cred k mountain dew....dar daca ar fi sa aleg intre bere si suc,cred k as alege berea...4:D4
mie imi place coma light....21......
poi prefer sucurile fara zahar001_tongue
Eto ...

Prefer Timbarc 39 (sau cum se scrie >.>) [La cele fara acid 4]
Apoi Fruti Fresh [La cele cu acid] de pere Tongue

Iar ca suc preferat ... Cappy xD [adica e preferatul, chiar daca nu-l prefer 100% xD doar 90% 65]
Well o.O' eu mai mult beau Pepsi, pentru ca nu suport Coca-Cola >_> sau Fanta, de obicei de portocale. Desi nu beau foarte mult suc n_n' si imi plac si nectarele xDE dar din cele din sondaj prefer Pepsi si Fanta u.u'
Well ... avand in vedere ca stau tarziu noaptea aleg Cola 001_tongue cafea imi displace si alta sursa de a sta asa O___O nu am 001_tongue ... Pepsi e si el o varianta buna dar e cam light fata de Cola 21 sau cel putin asa mi se pare 001_tongue
So , Coca-Cola FTW ^__________________^
Pai de obicei sucurile naturale sunt pe primul loc mai ales Nestea si IceTEA..cica naturale ( au cofeina si eu beau noaptea dupaia..de ce nu dorm?) asa. La sucuri acidulate : Cola si Pepsi ( pe astea le beau in loc de cafea pe care n-o suport pe la ora a 3-a ca sa nu adorm pe banca) vara mai mult limonade si chestii dastea...apa plata...minerala...mda cam asa
De obicei beau Lipton in timpul zilei dar seara prever Coca-Cola cu nes 21...trebuia sa gasesc o solutie sa stau treaza21...In rest beau apa plata, minerala sucuri naturale etc...
Nu stiu cum se face ca o data mi-am propus sa experimentez daca Coca-Cola chiar te scapa de somn. Eu am incercat Coca-Cola intr-o seara, o doza de 2 l intr-o ora si tot m-a furat somnul. De la 23 m-am apucat de baut Coca-Cola in fata pc-ului la 0.00 era deja terminata sticla si la ora 1.30 m-a furat somnul cu capul pe tastatura Smile Deci experiment esuat.
Acum sa imi zica cineva cum se face coca-cola cu ness? Se toarna praful de ness in Coca-Cola rece de la frigider sau se prepara nesul la aragaz apoi se toarna Coca-Cola in el sau cum e?
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinta