07-01-2007, 03:03 PM
07-15-2007, 09:25 PM
Uhm... Pai depinde din ce punct de vedere te referi... Semana cu prea multe personaje din anime... In fiecare anime gasesc cate unul cu care seman...
Exemplu:
InuYasha: Kanna ~ Pseudo Vie, dar mai e drum lung pana la moarta
Hellsing: Hellena ~ The same... Plus ca ascultam acelasi tip de muzica
Fruits Basket: Kyou ~ Ii urasc pe cei populari ca si Yuki T.T... si ador pisicile :3
...
Exemplu:
InuYasha: Kanna ~ Pseudo Vie, dar mai e drum lung pana la moarta
Hellsing: Hellena ~ The same... Plus ca ascultam acelasi tip de muzica

Fruits Basket: Kyou ~ Ii urasc pe cei populari ca si Yuki T.T... si ador pisicile :3
...
07-16-2007, 06:51 AM
eu cred ca seman cel mai mult cu Itsuki din yyh . eu sunt calm din fire, rabdator. is tacut, rareori fiind cazul cand imi vb gura ca o moara sticata. nu imi place sa dezvalui despre mine decat atat cat trebuie si adica: varsta , hobbyuri, cateva insusiri morale. nu cred cas chiar asa de prost, am potential chiar daca notele mele nu prea reflecta asta. si cum tot sper, sar putea sa imi fac paru verde la sfarsitul lui august.
07-17-2007, 10:52 AM
...io ma aseman cu usagi tsukino.Yup..carybaby,uneori cam comoda si delasatoare,putintel naiva...cam putin din toate..
07-19-2007, 09:11 PM
Oare cu cine seaman eu?Ar fi mai multe personaje....
Pai ar Vash din Trigun.....zburataaaa.....topaind prin jur din lipsa de ocupatie dar pot fi si serioasa(extrem de rare momentele acelea luminate)
Si apoi ar fi Tsunade din Naruto...impulsiva si hotarata(si ar mai ceva....dar irelevant
)
*God....
cum se face ca ambele personaje is blonde?!?!*
Pai ar Vash din Trigun.....zburataaaa.....topaind prin jur din lipsa de ocupatie dar pot fi si serioasa(extrem de rare momentele acelea luminate)
Si apoi ar fi Tsunade din Naruto...impulsiva si hotarata(si ar mai ceva....dar irelevant
)*God....
cum se face ca ambele personaje is blonde?!?!*08-22-2007, 02:23 AM
Well....yo ma identific cu foarte multe personaje...
Botan>sunt la fel de zvapaiata k ea...
Yuki Eiri
>imi place sa scriu,am momente in kre sunt foarte serioasa...si il ador!
Hiei>cand vreau pot deveni una dintre cele mai dure si reci persoane kre exista
Yusuke>sunt foarte imprevizibila...
Botan>sunt la fel de zvapaiata k ea...
Yuki Eiri
>imi place sa scriu,am momente in kre sunt foarte serioasa...si il ador!
Hiei>cand vreau pot deveni una dintre cele mai dure si reci persoane kre exista
Yusuke>sunt foarte imprevizibila...
09-16-2007, 06:28 PM
Nu m-am gandit niciodata cu cine as semana dintre personajele anime . Sunt unica
...Dar daca totusi m-as gandi as spune ca ma aseaman cu ...mai multe peronaje . In primul rand Shippo din InuYasha dearece sunt la fel dar la fel de fricoasa ca el
. Si pe urma, pot spune ca uneori zic niste glume..deci, cine ...stiu!! Ba nu stiu... Revin cand imi vine inspratia caci acuma am o lipsa acuta ( de inspiratie
)
...Dar daca totusi m-as gandi as spune ca ma aseaman cu ...mai multe peronaje . In primul rand Shippo din InuYasha dearece sunt la fel dar la fel de fricoasa ca el
. Si pe urma, pot spune ca uneori zic niste glume..deci, cine ...stiu!! Ba nu stiu... Revin cand imi vine inspratia caci acuma am o lipsa acuta ( de inspiratie
)09-22-2007, 01:11 PM
ehh! Eu am vazut un
lt; *sigh* anime mai demult si m-a impresionat foarte X se numeste si e super nice..sau cel putin era, nush daca va mai avea acelasi impact asupra mea daca l-as revedea..insa ma identific foarte cu un ersonaj de acolo. Numele lui este tsubaru sumeraghi si..e un fel de mag..E tacut si profund.. dragutz si se imbraca bine.. iar vrajile lui sun teribile.. pe langa faptul ca poate manipula aproape tot ce tine de pamant si destul de bunicel si in astrale
. hehe ^^
lt; *sigh* anime mai demult si m-a impresionat foarte X se numeste si e super nice..sau cel putin era, nush daca va mai avea acelasi impact asupra mea daca l-as revedea..insa ma identific foarte cu un ersonaj de acolo. Numele lui este tsubaru sumeraghi si..e un fel de mag..E tacut si profund.. dragutz si se imbraca bine.. iar vrajile lui sun teribile.. pe langa faptul ca poate manipula aproape tot ce tine de pamant si destul de bunicel si in astrale
. hehe ^^09-23-2007, 08:50 PM
pai...seman cu multe personaje.sa le iau pe rand.
Botan-sunt putin aeriana.cateodata
Kurama-sunt desteapta si invat repede
Hyono-sunt o fire prietenoasa
Kikyo-sunt puternica si serioasa
Kagome-sunt calma
Hiei-cateodata ma enervez de nu ma mai calmeaza nimeni.
Yuki-se pricepe la scris ca si mine
(gravitation) Hiro-e total stilul meu
Renee Roberts-in unele situatii se comporta la fel ca mine.
Temari din naruto-se comporta ca si mine uneori..sau...mereu
Sunt mai multe personaje cu care seman.uite un anime cu care seman perfect.[post unit]pai...seman cu multe personaje.sa le iau pe rand.
Kagome-sunt calma
Sunt mai multe personaje cu care seman.uite un anime cu care seman perfect.
Kagome-sunt calma
Sunt mai multe personaje cu care seman.uite un anime cu care seman perfect.[post unit]pai...seman cu multe personaje.sa le iau pe rand.
Kagome-sunt calma
Sunt mai multe personaje cu care seman.uite un anime cu care seman perfect.
09-24-2007, 05:43 PM
Eu pana acum m-am regasit cel mai bine in Orihime (Bleach)... nu fizic, ci mental... daca ati vazut Bleach, stiti la ce ma refer, daca nu... ce pot sa va spun... uitati-va macar la primele 40 de ep, dac-or mai fi pe youtube