Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Funny Status
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Aici postati statusurile de mess amuzante ale voastre sau ale prietenilor vostri

Incep eu:

I'am a goddess of pet ~ Al meu
Statusuri amuzante 39 ... Pai a pus acum cateva zile o fata pe nume Iulia un text : purUrunci bOlunzi 24 . cand am citi nu am mai putut de ras . Acuma sper sa vi se para amuzanta caci mie mi s-a parut >.> . Pentru ca rimeaza 4 . Un alt status pe care l-a pus o fata dar nu spuun cine pentru ca s-ar supara ^___^ este : nus......dnd..........nu vb cu mine ca nu o sa raspunda nimeni.......poate ceva stafii de pe aici... . Deci asta a fost pe vremea aceea ( acum trei saptamani...) mortal 24 . Ja....
Hmmm...statusuri amuzante....am vazut chiar astazi un sts pus de Yaguaro(una dintre cele mai super fete pe kre le stiu yo) care suna cam asa4aca culoarea materiei ar fii roz si nu cenusie,oamenii nu ar mai avea ganduri negre.Mi s-a parut super funny001_tongue
hm...un satus amuzant pus de cineva din lista mea : "daca vreti copii sanatosi la cap nu-i trimiteti la scoala centrala"
o da unu tare care la avut ii baiat a fost: MOMENTAN SUNT MORT... sau altu PIERDUT SIRET.. RECOMPENSA PT. CINE IL GASESTE...... altu: MANANC. NU VORBESC CU CANCAREA IN GURA.... sau: Cum se mulge vaca ????? asta ii cel mai mortal: Idle for 2 months, 15 days, 11 hours and 34 minutes
statusuri amuzante... hmmm.... poi ar fi:Lasa-ma mai repede in pace, daca nu vrei sa te iau la suturi prin lista mea! DND sau: tund furnici chele…care se oferaaa??? ^_^ mi-au plaqut statusurile astea....
o da24...pai let's see...aveam intr-o zi frumoasa de dimineata un status cam sarit...zicea cam asa..."Fac amestecuri chimice in Ps asa k DND k nu vreau sa explodeze ceva pe aici..doar exceptiile...a da si fara massuri ca va arunc cu HCl in ochi"...pai km asta era24))))
Pai chiar acum am putut observa niste sts-uri amuzante in lista mea:
1)Traim intr-o era in care pizza ajunge mai repede ca politita
2)Nu-mi stricati proasta dispozitie
3)Deranjeaza-ma tu s avezi cum iti canta dracii LIVE
Statusul meu: M-as baga intr-o relatie serioasa, dar nu stiu intr-a cui!
hmmm statusuri amuzante?...."TRAIM in Romania si asta ne ocupa tot timpul "
Pagini: 1 2 3
URL de referinta