Animezup - forum manga si anime

Full Version: Funny Status
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
~Ma cheama Andrei dar prietenii imi spun BA!
~astept sa-mi moara p#&@, sa ma dedic in totalitate bauturii...
~Viitoru suna bine , pacat ca nu raspunde nimeni
~Oficial imi merge bine , neoficial e jale
~Ba, ba mai luati niste apa in gura ca faceti praf p-aici ... ti-ai draq de simpatici
~Daca n-aveti bani de dat ( mie ) nu ma deranjati.daca aveti totusi sa-mi dati bani atunci stati linistiti k nu deranjati oricum.
~Nu pot sa vorbesc acum, am mancat ceapa.
~there comes a time in a man's life when he has to take his monthly shower ... and that time is now ...
~I am the biggest enemy sweets ever encountered!
~plecat. daca nu sunt la paine, cauta-ma la oua
~The name's Bond... Vaga Bond
~Clar offline
~Yo mama's so old she sat behind Jesus in 3rd grade.
~When yo mama was born, the doctor slaped the parents.
~Morality is the herd-instinct in the individual.
~Woman was God's second mistake.
~A woman does not want the truth; what is truth to women? From the beginning, nothing has been more alien, repugnant, and hostile to woman than the truth - her great art is the lie, her highest concern is mere appearance and beauty
~If you stare into the Abyss long enough the Abyss stares back at you.
~It was Christianity which first painted the devil on the worlds wall; It was Christianity which first brought sin into the world. Belief in the cure which it offered has now been shaken to it's deepest roots; but belief in the sickness which it taught and propagated continues to exist'.
~True, we love life, not because we are used to living, but because we are used to loving. There is always some madness in love, but there is also always some reason in madness.
~The surest way to corrupt a youth is to instruct him to hold in higher esteem those who think alike than those who think differently.
statusul meu: m.....buna perete....hai sa ne dam cap in cap....crazy
"aveti grija...mama tampitilor e mereu gravida..." e a cuiva din lista mea de mess
am eu un status care il pun
in fiecare sambata si duminica dimineata..
multa lume comenteaza la adresa lui da mie imi
place:
"sambata(duminica) dimineata, vad surasul enervant a lui soramea pe fata
(pe fata ei)"
21
Cateva statusuri amuzante ... sa vedem ...

Unul pus de un prieten de-al meu, amandoi stand in Galati:
"daca curvele si smecherii ar fi fost fosforescenti, Galatiul ar fi fost Las Vegas"

Atat mai tin eu minte, ca acum vad ca nu au astia din lista statusuri cat de cat calumea.
Statusul unui prof Smile
" In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai!"
in rest...doar versuri din melodii...sau d'alea cu DND...sunt suparat ...nu ma bagati in seama 21 echivalentul la DND cersesc atentie...intrebati'ma ce am va rog 21))
yup yup....my gal
...
-Exista 2 tipuri de oameni in lumea asta:Eu si Restul ...
-Colo sus in cimitir
Stau mormintele in sir
Daca faci mishto de mine
Fac un loc si pentru tine
-Daca intr-o zi femeia pe care o iubesti iti e infidela si-ti trece prin cap sa te arunci pe geam, adu-ti aminte ca ai coarne, boule, nu aripi !
-Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine..isi aprindea tigara.. Doamne!!! sa scap berea din mana nu alta.
-Pe usa scria ?femei?, si cand am intrat erau numai WC-uri? Sad
-Opriti planeta...vreau sa cobor...
-m-am gandit la statusu` asta toata ziua
-Bea suc de fructe,
Suc de fructe inseamna sanatate,
Sanatate inseamna sport,
Sport inseamna faima,
Faima inseamna bani,
Banii inseamna femei,
Femei inseamna dragoste,
Dragostea inseamna SIDA,
SIDA inseamna moarte,
Deci nu mai bea suc de fructe!
-Dragul meu chiftea prajită,
Tinichea hodorogită,
Te iubesc si te ador
Ca pe-un pui de curcă chior...
-Ma uit la luna... te vad pe tine..... ma uit la soare.... te vad pe tine..... ma uit in departare..... te vad pe tine..... DA` da-te dracu din fata mea odata!!!
styu mai multe, spuneti daca vreti sa mai pun ;)
Status amuzant? Nu prea am. Singurul care il folosesc( e si logic) este: "Puterea covrigelului va ataca cand va asteptati mai putin, muritorilor!". Il ador! (de acolo si obsesia de covrigi>.<). Stiu ca nu e original(l-am vazut pe un site, numai stiu care) dar asta e001_tongue.
Hehe, I have plenty of'em ^^ Here's a sample 4

If you noticed this notice, you'll notice that this notice is not worth noticing so you'll notice not to notice this notice again.
Let's talk about rights and lefts: you're right, I left
Ce vrei, ignore sau un pumn virtual in gura?!
Linishte in grajd ca dau cu furca!
I'm the kid's next door imaginary friend!
Ajut marmota sa inveleasca ciocolata in staniol.
Imi bantui casa, dar nu-mi iese faza cu trecutul prin pereti... Repetitia e mama intelepciunii.
I love you... I need you... I I like you... Ii vrea tu!!!
The knife slipped... i killed Santa
I am the biggest enemy sweets ever encountered!
oferta toamna-iarna: la fiecare buzz dat primiti un ignore gratis!
Nu pot sa vb acum , am mancat ceapa..
I need not to make myself a God! I am my own God!
Oficial imi merge bine , neoficial e jale
Nu ma deranjati, am starea necesara de a trece cu tancul pe la tine prin casa...
Ma spal la creier!!! DND!
Esti un idiot! da, tu! ala care tocmai citesti fraza asta!... stiu, stiu nu-ti vine sa crezi... dar tocmai despre tine e vorba...
Se Uita Un Film La Mine!!
Ma uit si eu printre sts mele

Cele mai recente:

"Be Baka,Darlin`!It`s Not A shame!"
"xD"--->cel mai original
"Everyone Lacks Penis so DND" ---> N`are logica dar e prea tare 21
Pages: 1 2 3
Reference URL's