09-26-2007, 06:22 PM
10-05-2007, 09:40 PM
Statusuri amuzante
... Pai a pus acum cateva zile o fata pe nume Iulia un text : purUrunci bOlunzi
. cand am citi nu am mai putut de ras . Acuma sper sa vi se para amuzanta caci mie mi s-a parut >.> . Pentru ca rimeaza
. Un alt status pe care l-a pus o fata dar nu spuun cine pentru ca s-ar supara ^___^ este : nus......dnd..........nu vb cu mine ca nu o sa raspunda nimeni.......poate ceva stafii de pe aici... . Deci asta a fost pe vremea aceea ( acum trei saptamani...) mortal
. Ja....
... Pai a pus acum cateva zile o fata pe nume Iulia un text : purUrunci bOlunzi
. cand am citi nu am mai putut de ras . Acuma sper sa vi se para amuzanta caci mie mi s-a parut >.> . Pentru ca rimeaza
. Un alt status pe care l-a pus o fata dar nu spuun cine pentru ca s-ar supara ^___^ este : nus......dnd..........nu vb cu mine ca nu o sa raspunda nimeni.......poate ceva stafii de pe aici... . Deci asta a fost pe vremea aceea ( acum trei saptamani...) mortal
. Ja....10-18-2007, 03:11 AM
Hmmm...statusuri amuzante....am vazut chiar astazi un sts pus de Yaguaro(una dintre cele mai super fete pe kre le stiu yo) care suna cam asa:Daca culoarea materiei ar fii roz si nu cenusie,oamenii nu ar mai avea ganduri negre.Mi s-a parut super funny

10-18-2007, 09:26 PM
hm...un satus amuzant pus de cineva din lista mea : "daca vreti copii sanatosi la cap nu-i trimiteti la scoala centrala"
11-19-2007, 04:36 PM
o da unu tare care la avut ii baiat a fost: MOMENTAN SUNT MORT... sau altu PIERDUT SIRET.. RECOMPENSA PT. CINE IL GASESTE...... altu: MANANC. NU VORBESC CU CANCAREA IN GURA.... sau: Cum se mulge vaca ????? asta ii cel mai mortal: Idle for 2 months, 15 days, 11 hours and 34 minutes
11-19-2007, 09:50 PM
statusuri amuzante... hmmm.... poi ar fi:Lasa-ma mai repede in pace, daca nu vrei sa te iau la suturi prin lista mea! DND sau: tund furnici cheleā¦care se oferaaa??? ^_^ mi-au plaqut statusurile astea....
02-12-2008, 11:00 PM
o da
...pai let's see...aveam intr-o zi frumoasa de dimineata un status cam sarit...zicea cam asa..."Fac amestecuri chimice in Ps asa k DND k nu vreau sa explodeze ceva pe aici..doar exceptiile...a da si fara massuri ca va arunc cu HCl in ochi"...pai km asta era
))))
...pai let's see...aveam intr-o zi frumoasa de dimineata un status cam sarit...zicea cam asa..."Fac amestecuri chimice in Ps asa k DND k nu vreau sa explodeze ceva pe aici..doar exceptiile...a da si fara massuri ca va arunc cu HCl in ochi"...pai km asta era
))))02-13-2008, 02:36 PM
Pai chiar acum am putut observa niste sts-uri amuzante in lista mea:
1)Traim intr-o era in care pizza ajunge mai repede ca politita
2)Nu-mi stricati proasta dispozitie
3)Deranjeaza-ma tu s avezi cum iti canta dracii LIVE
1)Traim intr-o era in care pizza ajunge mai repede ca politita
2)Nu-mi stricati proasta dispozitie
3)Deranjeaza-ma tu s avezi cum iti canta dracii LIVE
02-13-2008, 03:08 PM
Statusul meu: M-as baga intr-o relatie serioasa, dar nu stiu intr-a cui!
02-13-2008, 09:57 PM
hmmm statusuri amuzante?...."TRAIM in Romania si asta ne ocupa tot timpul "