X__________x ce oameni .... :O ... complet crazy !~! .... daca le pot spune oameni ca nu cred ca sunt .....hai mai zic certi un animal cand face ceva dar nu il bati >___< .......... chiar ar tb. sa se faca politia animalelor ^____^ .......
Nici mie nu imi vine sa cred ca fel de oameni pot exista

A aratat mai demult la televizor un cal care a murit torturat sau asa ceva

Si parca am mai vazut si cum cineva dadea cu picioru intr-un caine vagabond

Si sunt sigura ca am mai vazut pe la televizor si alte lucruri din acestea, doar ca nu mi le mai amintesc...
Si sincer nu inteleg de ce unii oameni fac asa ceva

Mie una imi plac animalele, nu as fi capabila sa le fac rau
Pacat ca exista si oameni care efectiv isi bat joc de animale...
Acesti oameni ar trebui prinsi amendati cu 2.000 lei si bagati la parnaie pt 2 ani pt asa cv,pai ce .... mea e asta omoram animele k ne plictiseam in casa...Din partea mea puscarie 2 si se invatza minte si dak mai face odata 4 ani >:)
X______________X
pfff
oameni asta sunt complet crazy...de fapt nici nu se pot nimi oameni....nici macar animele nu el potui numi....x.x....sunt niste creaturi groaznice.....ce au avut mey cu saracele animale....
acesti oameni ar trebui omorati parerea mea >____>
!_!
Guys, calm down

I mean, wtf? ><" True, exista si unii care ar trebui batuti, dar totusi ._.' Au si ei dreptate jumate la suta

Fiti seriosi, de cate ori nu ati dat de un caine de pe la coltul blocului care sa nu vrea sa te muste?

C'moon ... Sheesh, the main reason I hate dogs & cats and I'll never have a pet

Aham... Parere - Aia merita batuti

Pentru ca *I think so ._.'* acel animalut nu le-a facut nimic xD
Dar totusi, daca animalele sar primele

De ce sa nu ne aparam? Plus ca de multe ori trebuie sa il bati [ma refer la caini

] pana nu se mai poate misca sa-ti stie de frica si sa respecte mana aceluia care il hraneste

De ce? Va sari data viitoare la tine

Sau mai rau, daca e catea si e in calduri, daca sare ea sare si toata haita de masculi...
Sincer, nu prea merita asa multa mila animalele

"Kill or get killed" ;) [
Now don't warn me pt ca nu va convine ce am scris si pt ca nu am mila 
]
[Edit] Oh, yeah, am uitat xD Aici m-am referit doar la caini :3