Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Animezup Extra
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
In curand vom lansa un sub-domeniu pentru Animezup (momentan tinem adresa secreta) unde vom pune la dispozitie utilizatorilor link-uri de download pentru manga-uri si anime-uri. Vom incerca deasemenea sa punem si anime-uri on-line.
Am deschis insa acest thread pentru a intreba ce parere aveti despre aceasta initiativa si nu in ultimul rand daca aveti sugestii.
Noul site nu va fi tot unul cu forum, va tine tot de Animezup si nu va necesita inregistrarea. Cu toate acestea, vechii membri de pe Animezup, care sunt activi si se implica, vor primi conturi pentru a putea accesa anumite sectiuni care nu vor fi disponibile chiar tuturor si ii vom si rasplati pe aceasta cale.
Deci? Ce parere aveti? Si ce ati propune?
E o idee excelenta 4 , mai ales pentru lenesa de mine careia ii e lene sa caute animeuri pe net. Abia astept sa se puna in practica... Sugestii... 39 ? Pai ar pute fi o sectiune unde poti dawnloada si OST-uri si OVA-uri .... Si sa fie neaparat o tema cu nuante de rosu pe fundal 001_tongue (dreaming Rolleyes )
O idee excelenta. Abia astept. Va rog sa puneti si urmatoarele:

Ah! My Goddess
Ah! My Goddess seria 2
Ah! My Goddess Mini-Goddess
Ah! My Goddess The Movie
Ah! My Goddess TV
Ah! My Goddess-Everyone Has Wings
Ah! My Goddess (cele 5 sau 6 OVA-uri)
Ah! My Goddess OST-uri (daca exista)

Stiu ca in romana sunt greu de gasit asa ca in engleza.

Pe veoh sunt GHIVECI asa de amestecate sunt.

Nu ar fi frumos ca pe animezup Extra sa fie frumos ordonate episoadele?

Cat despre Ah! My Goddess The Movie pe veoh nici nu il gasesc. Poate nu am eu rabdare suficienta.
Am facut sectiune pentru OST-uri, era deja in plan asta ;)
La fel si OVA-urile!
OST-urile insa ma gandesc sa le fac sub forma unor arhive.rar cu toate piesele 39
In ceea ce priveste anime-urile on-line, nu vom lua de pe Veoh. Le vom pune noi pe alt site de videohosting. Daca vrea cineva sa ne ajute sa dea un reply aici.
P.S. Bloom, o sa caut pe net filmul Ah!My goddes si il pun daca il gasesc ;)
Pai eu il privesc de pe veoh dar e un ghiveci de episoade acolo. Abia am gasit ep 8. Si mayaly poate ajuta. Are ea serialul. cele 2 serii.
well eu nu dezvalui mai nimica ca nu pot dar cu ah my goddess cred ca te pot eu bloom si flaw daca ai nevoie de ajutor spunei marinei sa imi zica sau imi zici chiar tu si va ajut la manga si anime si cum am vazut sfaturi as zice fiecare din cei cooptati in echipa de la subdomeniu sa isi aleaga ceva si sa se ocupe de acel lucru cum ar fi la ah my goddes sa le pun in ordine sa le caute pe veoh sa vada daca sunt dublate
sper ca va e de folos ideea mea >_<
Nu ar fi o idee rea 39 Cel putin partea cu sortarea link-urilor de pe veoh. Asta ar putea fi usor de facut.
Cine vrea sa ajute sa ridice mana sus! 4
Postati aici sau dati-mi un pm pentru detalii.
Deci eu nu am vazut threadul aici O_o nuj de ce .Dar mia zis marina de animezup extra si deja am inceput sa uploadez Houshin Engi mangaul si poate gasesc si animeul . O sa ma apuc si de Tsubasa Chronicle tot manga ^^
Uite o idee: pot sa uploadez si Naruto Shipuuden? XD
Hey, am OVA-ul de la Death Note... nu mai stiu de unde... cred ca vreun torrent... teach me how to use MegaUpload si vi-l dau ^^ (desigur, daca nu-l are deja altcineva si atunci asta e...)
Deci ,how to use megaupload: te duci pe http://www.megaupload.com ,uita-te pe dreapta paginii si vezi un flash . Cauta ''download now'' si da click . Salvezi aplicatia ,iar cand o activezi iti instaleaza toolbarul MegaUpload cu care poti descarca sau uploada diverse fisiere . Sper ca te-am ajutat ^^

App de fisierele de uploadat: marina a zis sa folosesc rapidshare si megaupload .Problema e ca rapidshare imi da erori deci pot folosi sendspace in loc?
Pagini: 1 2
URL de referinta