Animezup - forum manga si anime

Full Version: Animezup games championship ;)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
bine ati venit la sectiunea games 001_tongue, Hm in legatura cu jocurile de pe acest site..unele sunt dragutza (nu le-am incercat pe toate) insa dintre cele pe care le-am jucat unele nu mergeau (aveau/au bug) iar la celalate am devenit campion.. .hehe beat that brothers 001_tongue:->. Ce ziceti daca am face o competitie... nush sa fie aprobata de administratori...si drept premiu sa ne schimbe culorile... DA o idee buna... sa faca un clasament al culorilor in functie de cat de multe ori suntem campioni la jocuri..sau nush..sa stabileasca ei un criteriu. Competitie placuta .:36:
Well ,este buna ideea si sunt de acord . Dar este o problema : cum ar fi sa vezi vreo 20 de culori sau mai multe la numele userilor? pana la urma nu iti mai dai seama care-i user , care-i mod si care-i admin . Va trebui sa te uiti la baza pagini X_x Buna ideea cu campionatul , dar alte premii ar merge ^^ ceva cu banner pentru semnatura poate?

Inca ceva: ai deschis treadul in sectiunea animeurilor cu tema sports/games .Dadeai pagina mai jos si gaseai sectiunea concursuri la Diverse . Cere unui admin sau lui Bloom sa mute threadul acolo ca aici nu prea vad ce cauta XD
Am mutat acest subiect aici, deoarece se vorbeste despre jocurile pe pc pe care le putem juca din site. Consider ca la forum games ar trebui sa jucam jocuri forumistice.
da este o idee interesanta dar ar trebui pentru o singura zi un concurs si de o ora maxim doua in care cel mai bun din aceste ore sa aiba un premiu sau ma rog ceva de genul acesta dar o sa mai vedem
edit din cate vad nu s-a mai intamplat nimic deci TOPIC INCHIS!
Reference URL's