Sunt convinsa ca daca n-ati vazut, cel putin ati auzit de aventurile lui Clover, Sam, si Alex, cele 3 spioane obsedate dupa moda si baieti care lucreaza pentru Woohp ( world organization of human protection ). Cred ca pe unii dintre voi v-au fermecat mai ales in anii copilariei cu capacitatea lor de a rezolva probleme si a iesi din incurcaturi . Ce credeti despre Totally Spies ?
......vai...acu doi ani chiar cand o aparut spioanele...eram pur si sinplu himnotizata cand vedeam la tv spioanele....nu ma putea lua nimeni de acolo din fata televizorului....nu eram asa de mica da noh....erau noi.....si.... trebuia sa ma uit.....deci imi placea la nebunie.....ce sa zis.......acuma se uita soramea.....tot asa......ca mine himnotizata......cand incepe striga.....SPIOANELE......

deci mi-o placut tare tare mult.....
Nu sunt o fana spioanele...desi inainte ma mai uitam umpik ...
Ce pot sa zic...cred k prefer cele q magie & co. gen witch sau multe altele
Insa spioanele sunt ok si le prefer in fatza multor desene ^^
Hmm Totally Spies e pentru fete am privit si eu 10-20 de episoade nu pot sa zik ca sunt rele , chiar cateodata vedeam 1 episod si eram curios sa vad si episodul al 2

MDa...pai eu le cam detest pe fetele astea.Alex e cam baka....Clover e cam obsedata..Sam e cam..nici nu stiu cum e.Ok...m-am uitat si yo,insa la un moment dat,deja ma enervau.Pleaca cu niste instrumente,zbang bang,ii prind pe baietii rai si gata.Wtf?Verioasa mea este ahtiata dupa acest desen...mie imi vine sa o bat in cap cand o aud.Chiar nu imi plac...
nu sunt stilul meu,ma uitam si eu candva la ele,si ma bucuram ca
aparea cate en ep nou,insa mam saturat pur si simplu de ele,
astia din rom tot repetau ep,si incepeau sa ma plictiseasca.