Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Steal the manga from the user above you
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Deci, scopul e sa citesti manga. Doar ca pentru asta trebuie sa o furi de la userul de deasupra. Pentru atingerea scopului, totul e posibil...

Exemple:
User1: Fur mang din magazin si fug in timp ce o citesc
User2: Te impiedici de o piatra iti scapa manga din mana eu ti-o iau ma urc intr-un avion si zbor catre o tara indepartata
User3: Da doar ca avionul se prabuseste chiar in fata casei mele . Din fericire manga nu e afectata de cazatura o iau pun 1000 de monstri in jurul meu sa ma apere si citesc...
User4: Ma transform in Kikyo si cu o singura sageata iti ucid toti monstrii, ma ascund intr-o cabana din munti unde nimeni nu poate sa ma gaseasca si citesc in timp ce beau ciocolata calda 001_tongue
User5:.....

Deci totul e posibil de la cat mai banal la cat mai extraordinar.Sa incepem...:

Fur manga din magazin, ma duc acasa la mine si citesc nebanuind ca cineva vrea sa-mi fure manga42.....(doamne cata lipsa de inspiratie 21 )
Nice!!!Ma bag si yo!!

Dar in acel moment apar yo,iti dau o piatra in cap si iti fur manga.dupa care fug cu bicicleta in alt oras,ma urc in cel mai inalt arbore pentru a putea citi linistita...
cum sa nu spamez eu XD..normal ca intru shi eu daca e vorba sa fac posturi..ok hai ca promit ca acum ma duc l manga shi anime..gata cu spamul pentru putin timp 4..

so...eu voi taia acel arbore tu vei cadea pe o saltea fiindca am pus-o eu ca sa nu pteshti nimic doar ca manga-ul pica la mine in mana yyeeyy asha ca fug cat ma tin picioarele shi ajungacasa unde ma instalez shi citesc

P.S:am nishte cainii foarte mari shi rai *evil laugh* iar daca incerci sa intri in casa ..o sa te manance de viu..muuhhhaahhhaaa
Do I hear manga???.....

So ,intr-un mod miraculos cade o cometa pe casa lui dark_anime care arde in flacari . Vin pompierii si vin si eu si sting focul .Ei cauta mangaul dar nu-l gasesc .Muhahaahaaaa! fraierii! ei nu stiu ca inainte de cometa eu am trimis o pasare pe geam sa fure mangaul din mana de la dark_anime 21 si apoi sa mi-l aduca mie .
Dupa ce primesc mangaul ,fug cu el in Antartica si ma ascund intr-un iglu ca sa citesc 4 sa vad cine ma geseste acolo! bwuhahhaaaa!
Hey,that's MINE!Give it back!
Deci....grabesc incalzirea asta globala cu un laser letal care topeste ghetarii din Antarctica(asta incluzand inglul Shivei,evident),pescuiesc repede manga din mana ta(sa nu cumva sa se ude,Doamne fereste!)si ma duc cu un vapor pana in Africa,unde ma refugiez in jungla,inconjurata de animale salbatice(care nu!,nu imi fac nimic 001_tongue )si ma pun sa citesc linistita,sprijinita pe un tigru.
Come if you dare...
Ha ha!!!Si bineinteles ca yo vin cu o bata,ii trag una in cap trigrului,tie iti fac BAU,tu te speri si bineinteles ca lesini.Yo fur incetisor manga,iau avionul are ma astepta la intrarea in jungla,ajung in Venetia,gug cu gondola...dupa care ma urc intr-un balon si plek cu el.
Dah,o pasare isi face nevoia pe balonul tau si acesta de sparge ^^

Cade manga din mana ta,eu o salvez sa nu se raneasca,dupa care tu cazi.......intr-un vulcan...activSmile
Fug cu manga acolo unde e pace in lume...nu se stie unde Smile *numai eu stiu 19*

*shhhtt!!....reading...U.U*
Dar yo am avut un mare norok...k parasuta kre o aveam si aerul cald din vulcan am reusit sa fac un alt balon sa ies de acolo.bineinteles ca yo habar nu aveam unde esti dar fara sa stie nimeni,am pus ca manga sa fie urmarit prin satelit!Te gasesc,u dormi,iti fur incetisor manga si bineinteles ca ma urc in primul avion(care are destinatia desertul Sahara).Sar cu parasuta,si cad fix in mijlocul unui cuib de serpi(sunt veninosi)!!!Sa te mai vad cum treci de ei.Liniste ca citesc!
Mare cucu 29 ii chem pe aia de pe Discovery sau animal planet si ii castreaza! La fel si pe tine ^_______________________^
Poor love_eiri_yuki 78
Ma deghizez in Einstein si manga-ul il deghizez in Frankenstein si.....19 bwhahaha nimeni nu gaseste nimik ! ^^
White_Queen>de cand se castreaza fetele???24Pt. ca yo sunt fata...dak nu stiai..
Bine ca mi-ai spus in ce esti deghizata in Enstein...deja te-am gasit!Cu un simplu BAU ai lesinat si astfel yo ti-am putut fura manga.bineinteles ca m-am urcat in primul avion si am ajuns acasa(home Sweet home).M-am inchis in camera si am inceput sa citesc.La usa sta fratimiu...avetzi grija...musca!
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinta