Animezup - forum manga si anime

Full Version: Steal the manga from the user above you
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Nu apuci sa citesti manga,pentru ca vine un cutremur...ma transform in tipa aia blonda din tinerii titani24 si tu,lovindu`te pe unde se poate,iti iau manga si ma duc sa citesc pe aripa avionului...cu magneti la talpi,imi mentin echilibrul foarte bine...si,sa mentionez ca aripa zboara singura. ^^*adk avionul nu`i intreg* da` tot zboara ^^'mumusel...citesc...
iar eu vin ca o tanara zeita , cu pletele fluturand in fant si iti iau manga, si ma duc in cel mai intunecat loc de pe pamant si pun o armata de furnici sa ma pazeasca, si incep sa citesc frumusel manga...
Furnici????? MWAHAHAHHAHA i am SO evil incat le calc pe toate in picioare >:) Dupa cae i-au Mana Gloriei din Harry Potter , te vad, iti iau manga cand tu te astepti mai putin, te leg cu o sfoara de un copac care poate creste fara fotosinteza,ma duc pe pluta, si povestind cu plutonistii, ma apuc sa citesc ^^.
iar eu ma transform ii super girl si scap. iti dau un pumn si iti iau manga, si ma guc la mine acasa, unde ma ascund sub patul meu care este din metal si ma apuc sa citesc manga in laboratorul meu de sub pat...
Il pun pe bau bau de sub pat sa te sperie,u dai cu capul de fier atat de tare,incat devii istorie...iti iau manga si ma duc sa fac plaja in alaska,sub zapada colorata in culorile curcubeului...
readin`...
Eh, vin dupa tine din morti [ca o fantoma xD] si posed un om de pe strada xD si fug dupa tine [se pare ca am ales cel mai bun atlet la alergat xD ~alergat = punctul lui forte xP~] ... Tu te sperii de mine si ridici mainile ... Eu o iau si fuuuuuuuug de langa tine ... Merg la locusorul meu secret [am eu asa ceva? 40] si incep sa citesc ... so ... :32: ... I wanna read xD
eu cu ajutorul unui aparat special te localizez.... si vin la tine spunand ca sunt postasul... si cand nu esti atenta iti fur manga ... iar eu ma duc pe luna ... si incep sa citecs manga...
Hehe..good game

Vin eu cu NASA si le spun ca esti un extraterestru si te iau si te examineaza si eu pun mana pe manga,ma transform intr-un hidrant si citesc manga 4
Dar cand deschizi cartea, vine un caine si *cough* isi face nevoile >.< Uda coperta si tu o smulgi de sub *cough* jet... Asa o arunci in sus prea tare si vin eu si ti-o iau... O sterg cu o bucata de carpa si incep sa citesc C:<
Eu,vin pe bufnita mea Zwinky [cine a fost pe alt forum stie <3] si iti fur manga .Apoi merg undeva intr`o inchisoare si ma imbrac ca un detinut si incep sa citesc xD .
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's