Stiam ca esti fata

dar aici trebuie sa facem povesti "fictive"

deci e posibil mai orice

?
Asa..Ontopic: Il ademenesc pe Fratele tau cu ciocolata... intru usor in camera,o pun pe Fifi pe tine,te zgarie si fura manga,eu pilindu-mi unghiile...fur manga si ma transport cu telecabina in Asia ,Africa, sau Sahara

? nu stiu sigur dar daca nu spun nu ma vei gasi
Asa...ma opresc undeva *ghici unde* si ma asigur ca nu m-a urmarit nimeni..and...succes ^^ sunt singura in locul ala...tara aia sau planeta aia ^^ Reading manga...shhht!!
Pace!
Il chem in ajutorul meu pe Liserg (sau cum s-o scrie...) din Shaman King si cu ajutorul pandantivului lui te gaseste...in O.o .... Croatia ( nu m-as fi gandit sa te caut acolo O).(o ) Stai intr-o cabana pe munte si bei ciocolata calda...Cu echipamentl meu de spion fac o gaura in sticla de la geamul acoperisului , introduc o sfoara cu carlig la capat, prind manga o urc sus si in timp ce incercai sa realizezi ce se intampla iti cade ciocolata pe tine te frigi si nu mai poti sari dupa manga

. Intre timp ma duc pe o baza secreta sa citesc, poate in Irack :5: si ai grija ca-s multe razboaie pe acolo, sa nu nimeresti in veun bombardament ^__^ . Ja ne :1: !
Quote:te gaseste...in O.o .... Croatia ( nu m-as fi gandit sa te caut acolo O).(o )
O_O nici eu nu m-as fi gandit sa ma ascund acolo

Asa...pentru ca l-ai enervat pe LYserg pentru ca nu i-ai pronuntat numele cu "Y"*a si mentionat in anime...*daca e anime**

Il iau de partea mea pentru ca tu l-ai enervat...cu ajutorul lui Hao ii dau foc lui Ben Laden
Il imbratisez pe Kyo*din fruits basket*,se transforma in matza si intra in fortareatza datorita instinctelor lui de felina...te vrajeste cu dragalasia lui,si cand nu esti atenta,pune laba pe Manga si fuge cu el in dinti >:)
Il aduce la mine,eu ii iau pe LYserg,Hao si pe Kyo *si pe yuki,sa ma asigur ca nu il vei lua tu ca sa se bata cu kyo si sa il invinga* ca protectorii mei ^^
ma duc intr-o alta galaxie, una inca nedescoperita

ma asigur ca am aer,si tot ce imi trebe,mie si protectorilor mei ^^ ma apuc si citesc.
*tacere

*
Doar ca ai nimerit din gresala pe planta Oceania, una cu 99% apa iar 1% uscatul este reprezentat de cateva arhipelaguri de insule. Tu ai nimerit pe 1 din aceste insule. Nu cunosti ce se ascunde pe aceasta planeta. Crezi ca esti singura pe aceasta planeta dar te inseli. In timp ce tu stai pe margina insulei un val te loveste si iti ia manga iar cand te dezmeticesti vezi o sirena fugind cu manga ta

si care se scufunda in adancurile oceanului acelei planete

Vaiiiiii vrei sa se ude manga??...cum asa?bine ca tu ai o putere care o protejeaza de apa...in fine dupa asta eu imi cumpar un submarin si iti fur manga foarte usor....muhhahhaa apoi plec in spatiu unde nu exista nici 0% shanse sa ma gasiti iar in cazul in care ma gasiti....va informez ca sunt inconjurata de extraterestri care au nevoie de oameni pentru testele lor...si care de asemenea va pot ucide ffooarte usor ^__^
P.S: pe mine nu ma vor ucide fiindca le dau si lor sa citeasca manga...

Extraterestri...Mare chestie

)Vin cu aia de la Nasa...care de cum ii vad navalesc pe ei,luandu-i pe sus si bagandu-i intr-o racheta.Din pacate pentru tine si din fericire pentru mine...o data cu extraterestri...esti luata si tu.Asa ca yo iau frumusel manga.Bineinteles ca ma intorc pe pamant,vin la mine acasa(ma simt cel mai in siguranta)si ma ascund in baie unde pot citi linistita.Atentie

e jos este ud..si se pare ca am uitat cablu masinii de spalat in apa...asa ca...aveti grija sa nu va face-ti paru permanent

Apoi eu ma duc la magazin si fur alta manga si ma duc acasa si o citesc nestiind ca sora mea mai mica si zabaluca vrea sa imi fure manga..... (nu am stiut cu se sa continuu)
Eu vin usor,iti dau cu vaza in cap si iti fur manga.Iau frumusel masina din fata blocului,fug la castelu bran,ma ascund in cripta contelui Dracula si incep sa citesc linistita.Aveti grija,el ma pazeste si sar putea sa va muste!
O da.... si eu vin usurel si intru in cripta cu Lordul Cap De Mort(din harry potter) care este un prieten de-al meu si il omoara pe Dracula apoi eu reusesc sa iti fur manga...apoi ma duc la cel mai apropiat aeroport si iau avionul spere japonia unde o familie primitoare ma lasa sa stau la ei pana ce citesc manga...