Pai m-am gandit... Pe care din cei doi ii preferati si de ce???
Eu il prefer pe Naruto pentru ca e foarte amuzant si tot timpul iese din incurcaturi. Sasuke e prea intunecat....nu inteleg ce vad altii la el. Voi ce credeti?
Shmizu, te sustin ! Si eu il prefer pe Naruto, Sasuke e vai de capul lui numai manat de instinctul razbunarii pe Itachi si ar face orice pentru asta. Cat despre Naruto e foarte funny si tehnica "harem" e geniala

+ ca are abilitatea de a se imprieteni cu oricine se lupta.
totushi naruto e cam aiurit il prefer p Sasuke

Sasuke e soope puternic ji sooper tare so..... he wins
Edit mod: si tu ai scris sooper putin. Argumenteaza mai mult altfel postul va fi sters
Naruto!
Acesta este vioi, plin de amuzament. Munceste mult pentru a-si imbunatati tehnicile. Are un vis maret, sa devian Hokage.
Sasuke nu spun ca munceste putin, dar sharinganul ii permite luxul sa copieze tehnicile, pe cand naruto trebuie sa exerseze.
Nu mai comentez, intelegeti ideea nu?
Pai si eu il prefer pe Naruto..... pai e amuzant...... nu e asa serios ca Sasuke......E puternic si are o personalitate aparte.....Mi se pare ca sasuke e asa......nu stiu cum sa zic tare sumbru.....se crede prea puternic ( nu zic ca nu ii)...... si cateodata nu prea stie ce zice///
..
bye...
Uuuhmm...nu prea stau pe ganduri la intrebarea asta...adica eu una stiu raspunsul de pe acum ..mdah e sasuke..gata paa..

glumeam pai ce as mai putea sa zic?nu l-am ales pe naruto fiindca mi se pare inca un copil...mi se pare nematurizat si nu priveste viata din punctul de vedere a lui sasuke care mi se pare mai logic ...mdah chiar daca naruto e poate mai puternic ca si sasuke...adica ati vazut cand se transforma in vulpe ca e foarte puternic dar si sasuke cand se transforma e puternic...oricum ma refeream ca imi place modul de lupta a lui sasuke...nu e ca a lui naruto adica sasuke are deobicei un plan..are situatia sub control in schimb naruto nu....mdah imi place si cum arata

ce dusa sunt dar e normal sa alegi un personaj si fiindca e mai dragut...adica cu toate ca naruto e genul blond ochi albastri etc mi se pare mai dragut sasuke

....eh fiecare cu parerea lui ...macar naruto e mai optimist ..dar poate sasuke are motivele lui...nu?
Hmm let's see....cred ca aici am sa il aleg pe Naruto,pentru ca Sasuke a dat dovada de foarta multa aroganta si mi se pare ca se crede prea mare si deasupra nivelului celorlalti.Pe langa asta nu-mi place faptul ca este egoist si invidios pe ceilalti.Pe langa asta,nu-mi mai place faptul ca are parul in forma de gaina.Sasuke mi se pare ca se comporta ca un copil mic,si dramatizeaza prea mult copilaria sa.
Pe cand Naruto,tine foarte mult la el,si imi place foarte mult cum se comporta cu cei din jur,cu toate ca el este cam pervers,oricum nu ai ce sa ii faci.Pe langa asta mi se pare ca ii pasa de ceilalti din jurul sau si in Shippuuden a reusit sa devina foarte puternic,asa ca o sa il aleg cu siguranta pe el.Este mereu plin de enrgie si gata sa ii ajute pe ceilalti.
My vote goes to Naruto!
Naruto the main character...i think i'll choose naruto because he"won't go back on his word"...imi plac oamenii de cuvant,e si puternic si e si hazliu

...nu prea imi plac tradatorii mai ales daca sunt printre prietenii mei cei mai buni...
ceea cemi place mult la sasuke e cum se lupta si pentru ca la acceptat in sfarsit pe naruto ca un bun prieten si ca un bun luptator ^__^
Naruto ruuulzzzzzzzzzzzzzz

Sasuke suckssss

eh nu chiar dar...au cam axagerat cu stilul lui too coolish. e mai cute naruto pt k se face placut...Sasuke poate arata bine si e genul rece si atragator dar e nesuferit in acelasi timp si ma scoate din sarite!!!

cum poate el sa se creada mai puternic dekt Naruto? huh? He suckssssssssssssss!
but I love both

Pai e o intrebare destul de grea...insa il aleg pe Sasuke.De ce?Pentru ca este puternic,incredibil de dragut,are o atitudine super tare...si este personajul meu preferat.Pe de alta parte,Naruto ma impresioneaza prin faptul ca este un prieten adevarat.Dar eu raman tot la Sasuke.