Animezup - forum manga si anime

Full Version: Sasuke vs. Naruto
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Eu il aleg pe ................ ..... Naruto .... pentru ca Sasuke e prea inganfat ... in schimb naruto e mult mai amuzant ... ^^
Naruto e mai bun decat sasuke deoarece nu se lasa niciodata batut, nu e plin de ura, nu e intimidat...etc... si in plus...sapaneste cel mai bun jutsu (nu chiar il stapaneste) ... Rasen-shuriken si il are pe kyuubi alaturi de el... rezulta ca naruto nu poate fi ucis 4
eh...veche intrebare....
raspunsul meu e Naru....Sasuke!!!
pentru ca are o atitudine sooper cool si e chiar dragut (putin mai mult)
Naruto e si el nice dar nimeni nu se compara cu Sasu!
Raspuns categoric : Sasuke 8
Il ador, chiar daca ie el mai trist, si vrea cu orice pret sa se razbune dar e mult mai dragut decat Naruto care nu se gandeste la nimic innainte sa atace, cel putin Sasuke gandeste^_^
Dar si Naru e dragut si amuzant dar tot Sasu e mai dragut^_^
NAruTO----> e puternic,intra usor in incurcaturi, seman cu el, e puternic, e ninja tantalau, si cel mai important IMI PLACE MIE! 001_tongue dar poate nu e el preferatu..orikm imi place mai mult dekt sasuke ...AKM fiecare cu parerea lui
naruto...100% naruto....
naruto e dedicat,tine la prietenii lui....munceste mult si niciodata nu renunta...8
sasuke...well sasuke pierde mult la faza cu razbunarea(care pana la urma dupa mn nu are nici un rost...itachi moare si el vrea sa distruga satul frunza22)..si mai ales atunci cand a vrut sa il omoare pe naruto...
o fi el dragutz dar...
naruto ramane001_tongue
Hmmmm....eu ii prefer pe amandoi...totusi grea decizie...ma apuk de un roman!
As putea sa`l aleg pe Naruto! De ce? Pentru ca e dulce, amuzant,hyperactiv (me 2001_tongue) si....cum sa zic...temperamentul lui ma atrage. Nu-mi plac tipii maturi si calmi, imi plac cei care risca foarte mult...de exemplu Naruto nu se gandeste la consecinte, el se gandeste doar sa devina Hokage, nu conteaza prin ce modalitate. Naruto este un prieten bun...si pentru mine conteaza asta. Daca nu ai niciun prieten sau nu stii sa fi un bun prieten iti zic pur si simplu:"Mori!". Dar Naruto da dovada de mult curaj, prietenie adevarata si el inca din primul moment l-a considerat pe Sasuke un prieten bun, chiar daca tot odata ii era adeversar.
Tinea mult la Sakura, dar pentru ca ea il iubea pe Sasuke s-a resemnat(asta`mi place mult la el). Deci Naruto e....cool...adica ma face sa rad numai cand ma uit la el. Ceea ce mi-a placut intotdeauna la el e faptul ca nu cedeaza niciodata...ca si mine.
--------------------------------------
Dar as putea sa`l aleg si pe Sasuke...pentru simplul fapt ca arata bine si e dragut. Ador tenul lui alburiu si ochii lui mici 21. Ce strica la el?
Orgoliul...nu suport persoanele orgoalioase...sau cel putin cei care se cred orgoliosi....nu zic k eu nu sunt...ba da pentru k urasc sa fiu contrazisa sau sa mi se reproseze ceva...dar Sasuke este orgolios peste masura si asta ma deranjeaza! Ce ador la el e faptul ca si-a dat seama cat de bun prieten ii este Naruto...n-o sa uit niciodata chestia asta21!
-------------------------------------------
Hmmmmm.......marea decizie....*NAruto: Hai Didy, zi odata! /Sasuke: Fraierule, stii ca ai sa pierzi, nu te mai ruga de ea!/Didy:Gata!!Eu decid!*
Bun deci votul meu merge catre Sasu*Lossser*.....Naruto*Cine mai e fraier acum? Te iubesc Didy!/ Didy: Jet.....asta doar pentru ca esti prieten adevarat!;)*Deci v-am zis de ce il aleg pe el001_tongue!

P.S. Data viitoare o las mai usor cu romanele21!
hmmm.....Naruto este mai simpatic un temperament mai amuzant stie sa se descurce mereu chiar daca mai e cu capul n nori si e cam enervant uneori dar...fata de domnul atitudine Naruto e...nuj cum sa spun....dar dintre ei doi il aleg pe Naruto pentru ca e descurcaret44 si nu il aleg pe Sasuke deoarece este prea:INGAMFAT,PERFECTIONIST(SE CREDE PREA SUPERIOR),INCREZUT, si,DEZGUSTATOR DE INDIFEREND!!!!14 14...Naruto este mai diferit..este mai visator mai amuzant ....as putea face un roman de ce l-as alege pe Naruto si nu pe Sasuke!!asta e doar o parere44 nande
Chiar nu ma pot hotari intre ei doi...
Il prefer pe Naruto deoarece a ramas orfan inca de cand s-a nascut, pentru ca in ciuda faptului ca toata lumea si-a batut jos de el si toti il evitau,el a mers mai departe, pentru ca desi oamenii il condamnau, el a dovedit ca este puternic si ca lupta pentru visul lui impotriva a oricui si a orice, pentru ca de cand a fost mic a trebuit sa se descurce singur, pentru ca nimeni nu l-a iubit vreodata cu adevarat, si cu toate ca inima lui plangea,el a mers mai departe, pentru ca atunci cand a intalnit oameni care cred in el, carora nu le e teama de el, care nu il condamna, oameni care i-au devenit prieteni, el s-a dovedit a fi un prieten loial,capabil sa isi riste si viata pentru acesti oameni; iar mie mi se pare ca visul lui Naruto este mai puternic decat al lui Sasuke...
Iar pe Sasuke il prefer deoarece si el a suferit mult, si-a vazut parintii ucisi, de la o varsta destul de frageda a ramas singur, a trebuit sa se descurce singur, si s-a antrenat foarte mult ca sa poata ajunge ce si-a propus...
Deci...eu nu ma prea pot hotari intre ei, pe amandoi ii prefer din anumite motive, dar parca cu ceva mai mult il prefer pe Naruto...insa pe amandoi cam la fel,chiar daca pe Naruto umpic mai mult...
eu il aleg pe sasuke pentru este mai destept si mai puternic decat naruto sa nu uit si mai frumos si desi si-a tradat prietenii pentru razbunar va ramane personajul meu preferat.naruto este prea prost si face pe clovnul mereu.
Pages: 1 2 3
Reference URL's