Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Dokuro-chan
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Dokuro-chan e una dintre cele mai ... violente, dezgustatoare, penibile si totodata comice parodii pe care le-am vazut.
O combinatie bizara si groteasca de gore si romance, magic si school life, e un anime care fie te amuza la culme, fie te dezgusta.
L-a vazut cineva pe aici? 65
eu......si regret ca a fost asa ...cand am vazut primele episoade simteam nevoia sa ies afara pe ger dezbracat ...nu stiu ce a fost in gandul creatorilor
Eu l-am vazut si mi-a placut super mult 4 funny rau ..si sadic ( exact cum imi place mie ) 4 desi unele scene chiar nu le inteleg tot este unul dintre anime-urile mele preferate 4

so oamenii sadici de p'aci sa-l vada neaparat O16
Si eu l-am vazut21 sincera m-am prapadit de ras21 chiar e foarte tare anime-ul si unul dintre cele mai amuzante, eu una n-am iesit afara in frig ( era iarna cand l-am vazut) ci chiar mia placut foarte mult4
Seria a 2-a a vazut-o cineva? Incepusem sa ma uit si la aceea mai demult, dar parca nu m-a atras la fel de mult. Banuiesc ca pana acum au terminat-o totusi, dar tot sunt curios ce se mai intampla...
URL de referinta