08-23-2007, 06:41 PM
Toate cererile anime se vor face aici va rog frumos sa specificati numele corect si sa nu ziceti
[edit]Reguli
1.Sa nu se ceara acel anime de doua ori o sa fac eu o lista cu anime-urile cerute si mai intai verificati acolo inainte sa cereti
2.Daca nu stiti numele anime-ului aflati-l exista google :35:
3.Mesajele in care nu apare numele anime-ului sunt sterse automat asa ca sa nu va intrebati unde au disparut
4.Scrieti numele corect si nu confundati anime-urile
5.Nu intrebati despre ce e vorba in anime decat daca specificati
Cu acestea spuse si sperand ca nu v-am speriat prea rau faceti cereri
ATENTIE!!! orice membru care doreste sa ma ajute este binevenit
Cerere: Numele userului
Titlul: Veti pune numele la anime
Episoade/serii de care aveti nevoie:In cazul in care doriti toata seria de anime completati cu "complete"
Informatii suplimentare:Daca veti dori sa puneti un spoiler veti scrie
[edit 2 ]Acest subiect va deveni sticky and closed asa ca cererile se vor face intr-un nou topic cu numele anime-ului ca titlu ^^
Quote: era un anime cu o fata care se indragostea de un baiat dar nu mai stiu cum se numea daca l-ai putea gasi ti-as fi recunoscator/oareVa anunt ca acel mesaj va disparea automat, fara aviz inainte asa ca fiti atenti la cerere si nu cereti de doua ori acelasi anime.
[edit]Reguli
1.Sa nu se ceara acel anime de doua ori o sa fac eu o lista cu anime-urile cerute si mai intai verificati acolo inainte sa cereti
2.Daca nu stiti numele anime-ului aflati-l exista google :35:
3.Mesajele in care nu apare numele anime-ului sunt sterse automat asa ca sa nu va intrebati unde au disparut
4.Scrieti numele corect si nu confundati anime-urile
5.Nu intrebati despre ce e vorba in anime decat daca specificati
Quote:Spoilerpentru ca iar mesajul va fi sters
Cu acestea spuse si sperand ca nu v-am speriat prea rau faceti cereri
ATENTIE!!! orice membru care doreste sa ma ajute este binevenit
Cerere: Numele userului
Titlul: Veti pune numele la anime
Episoade/serii de care aveti nevoie:In cazul in care doriti toata seria de anime completati cu "complete"
Informatii suplimentare:Daca veti dori sa puneti un spoiler veti scrie
Quote:Spoiler. Completarea acestei optiuni este pur optionala
[edit 2 ]Acest subiect va deveni sticky and closed asa ca cererile se vor face intr-un nou topic cu numele anime-ului ca titlu ^^