Animezup - forum manga si anime

Full Version: Cel mai deplorabil anime ever
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
kyoro chan-e cel mai oribil anime pe care l-am vazut vreodata,am vazut cel mult doua ep si am avut cosmaruri cu flroricele idioate e pur si simplu patetic! daca as avea trei ani nu mas uita la asa cva
gallery fake-e oribil e plictisitor grafica e destul de buna dar actiunea e moarta de mult
ja ne si sper sa nu se supere nimeni(fani ai acestor animeuri)dar nu stiu daca exista asa cva
pai sa ma gandesc...

parrapa the rapper(sau cum seo scrie -_-)=> IL DETEST DX numi vine sa cred ca a trebuit sa ma uit la un episod cu fratemiu....e oribil >.<

cainele cartof=> asta e mai rau -_-

cu kyoro-chan nam nimic....e....dragut ^^"
Cel mai oribil a fost cu siguranta Parrapa rapper, grafica si aciunea erau ingrozitoare. Un caine rapper...OMG! E cel mai deplorabil anime pe care l-am vazut vrodata. Iar personajele sunt super idioate...
bye bye
hmm...kyoro-chan este 100% cel mai ridicol anime.cei de la animax cred ca noi ne uitam la kyoro-chan si baga animeul de x ori.kyoro-chan nu cred k este o pasare,poate seamana cu un mutant ah?..
si naruto shippuuden..nu stiu ce am vazut la el prima oara cand l-am vazut. am urmarit vreo 40-50 de ep.parca..in fine...personajele sunt urate* rau de tot..si cam atat...nu mai vreau sa repet ce au spus ceilalti,pentru ca se stie ca animeuri sunt de 'shit'..etc etc
Poi Kyoro Chan ca e cea mai mare porcarie de pe lumea asta si nici verii mei de 5 ani nu se uita la asta (ei se uita la Yu Yu Hakusho 001_302 ).
Si mai deplorabil mi se pare Naruto. Mie mi se pare un anime fara logica la care oamenii se uita cand nu au o preocupatie mai interesanta si nu imi pasa cati fani are. Mie tot mi se pare cel mai deplorabil anime ever si cea mai mare prostie de la TV (mai mare decat emisiunile de pe OTV)
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's