Deci un anime absolut oribil dupa parerea mea e Kyoro-chan .Mi se pare o tampenie de zile mari.Nici nu pot sa inteleg de ce il baga pe animax.Ar trebui sa bage un anime mai interesant in locul lui.Deasemenea ”Cainele cartof”mi se pare o prostie.E foarte aiure niki macar copii mici nu cred ca se uita la asa ceva.
cel mai prost anime dintotdeauna ? eh , cred ca va trebui sa aleg cubix pentru ca nici macar nu are grafica unui adevarat anime , mi se pare mult prea banal serios , personajele sunt prost construite , de coloana sonora nu mai zic nimic , iar actiunea....prea gen cartoon network , nici frate-miu care e clasa a 6-a nu se mai uita la asa ceva deci mi se pare ca e cel mai nasol
Cel mai deplorabil anime e cu siguranta Kyoro chan,e o mare procarie si e pentru copii mici,poate de acea nu-mi place.Dupa el e PaRappa the rapper ,yay e cel mai jalnic anime din cate am vazut,nu il suport.Apoi..Cainele Cartof !! WTF ! Pentru ce-l mai dau la T.V?>.< e groaznic,nici copiilor mici nu cred ca le place asa ceva

eu am o mica lista:
1. Kyoro Chan- nu vad diferenta intre asta si cainele cartof....numai a anime nu arata (si Duffy Duck is mai frumoase)
2. Raperul Parrapa- asta ar fi trebuit dat pe minimax.....are openingu ala de zici ca-s cartoane pe bat cu care se joaca copii....
3. Honey and Clover- prea multa dragoste...la orice pas sufera aia din dragoste...
dar fiecare anime are frumusetea lui, doar ca la unele e mai greu s-o descoperi
Kyoro-Chan : m-am uitat la un serial. O pasare un pinguin o rata si mai stiu eu ce mai era topaie de colo-colo

? Cel putin a fost penibil serialul -_-' Si melodia e ingrozitoare

?
In rest, ar mai fii Pretear. Vreo 10 episoade ea se antreneaza sa se lupte, si in ep. 11-12 parca e razboi

? Ea moare, si o saruta el ... Da' mi s-a parut ridicol : a pierdut ogroaza de timp antrenandu-se
Si mai e unu', nu stiu cum se numeste

3 fete se transforma in 3 iepuri si salveaza orasu' de rau -_-' si are 3 minute un episod

? Penibil. Si oricum, iepuri?

ehooo, le voi mentiona pe cele care s-au zis

:
1. Cainele cartof - Kiaaah, e ingrozitor animeul

!!!
2. Acele fete care se transforma in iepuri - e o porcariee!!
3. Cubix - Nu are ce cauta in lumea anime!
4. Kyoro-chan - Mi-a placut la o vreme

, dar totusi e o porcarie

!!
Mnoah, vorbesc din punctul meu de vedere si nu spun ca e neaparat corect ce zic, dar e pur si simplu parerea mea
Kyoro Chan - nu e tocmai rau, insa actiunea nu prea ma atrage, grafica, deh ... prefer animeurile in care personajele sunt oameni, tot ce-mi place e vocea foarte kawaii a lui Kyoro ^^"
PaRappa the rapper, asta e ... total pe dinafara, personajele is total >.< idioate, grafica tampita, de coloana sonora mai e ceva, da' nici asta uimitoare. Din actiune nu pricep nimic, iara un anime deplorabil
Eu totusi cel mai deplorabil anime ever il conder pe Cubix, povestea cu robotii nu-mi place deloc, personajul negativ, doctorul ala sau ce-o fi e total penibil xD, grafica si coloana sonora nu mi se par cine stie ce. In fond nu-mi place nimic la animeul asta ....
^^"
urasc kyoro chan park e de copii de patru ani
personajul principal e o gaina sau ceva de genu
alt anime prost este gllery fake actiunea nu are noima
ja ne
Din punctul meu de vedere,ar fi:
CUBIX-are el grafica destul de buna,dar nu prea are ce cauta in lumea anime...e prea...ciudat si plus de asta...e mai mult desene de minimax....T__T,cartoonnetwork...blah blah
Kyoro-chan-gaina aia neastamparata si zuza...ma face sa rad numai cand o privesc

..e jalnic
1. Cubix: anime-ul asta e varza...chiar daca nu e chiar un anime e groaznic sorrry pentru fani >_>
2.Parappa the Rapper: asta chiar e absurd......povestea nu are nici un sens ca sa nu mai vorbim de grafica acre e jalnica si lasa prea mult de dorit >_>"
3.Kyoro-chan: nu e chiar asa de rau dar este un anime pentru copii intre 7-11 ani cam asa....si are o poveste cam jalnica pentru varsta mea >__>