Animezup - forum manga si anime

Full Version: Cel mai deplorabil anime ever
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Icerock Wrote:Christ, naruto really ownd.. but the manga, animeu e naspa, o lalaie urat de tot.. anyway, lasand la o parte gunoaiele care nu merita mentionate (de gen PaRappa sau Cubix) mi sau parut jalnice urm animeuri:

1. DNAngel (un anime pt fete exclusiv.. si Dark si Krad.. kinda obvious, wtf?)
2. Captain Tsubasa (e un anime cu fotbal, de park nu vad asta destul pe la golanii de pe strada)..
3. mai vad

Ca DNAngel e anime "de fete" - aka shojo - nu inseamna ca e "deplorabil". Grafica este totusi foarte buna, chiar daca povestea are kitchuri in ea.

Hmm - mie nu prea imi plac anime-urile simple cu grafica de clasa a 2-a - gen DBZ.
Nici Naruto sau Bleach nu mi-au atras atentia, insa chiar nu pot spune ca sunt "deplorabile".
pai cred ca ar fi Shining Tears X Wind.Nu am inteles absolut nimic din primul episod.Totul e alandala..nu prea are sens.M-am chinuit sa incerc sa vad si al doilea episod dar a fost o pierdere de timp...
Si ar mai fi cateva de pe Animax...
In general, animeurile care ma termina sunt pe Animax... -sigh- Figures, right? 29

Parrapa - Dude, WTF?! Deci, Animax are program de la ora 20:00 si mai dau si prostii de-astea? -slaps forehead- Chiar nu au ce face.
Cainele cartof - Do I even need words?
Kyoro-chan - Hai ca-i dragalas, dar totusi... Avand in vedere ca au stricat la inceput FMA-ul, ar trebui sa mai am intrebari? 39
Inca o 'chestie' cu 3 fete care se transforma in iepuri... O15

Eh... Nimic nu e perfect... But I still complain >:)
Kaleido Star este unul din cele mai plictisitoare anime-uri pe care le-am vazut vreodata -_-"" ... Actiunea se rezuma doar la antrenamentele Sorei si a prietenilor ei ... wtf ...
Pokemon, in fiecare episod alta aberatie ...
Devil May Cry, nimic altceva decat un game filler; plictisitor. M-am chinuit sa vad toate cele 12 episoade >.< ...
ParadiseKiss, actiune slaba, personaje banale ...
Duel Masters ... o doamne ... Un singur anime de genul asta - Yu-Gi-Oh! - era de-ajuns ... Plictisitor pana la capat ...
BeyBlade (sau cum s-o scrie) , same as Pokemon.
Cel mai de cacao anime (pe langa cele de copii da 4 ani care au fost spuse) mi s-a parut Nerima Daikon Brothers. Cine naiba o fi facut anime-ul asta in care "batranlelul" care nu e batran de la casa de inchirieri scoate pe o gaura cu diamertul de 50 cm un ditamai avionu... WTF is this??? O.o Si mai sunt multe alte aberatii in acest anime. Imi plac anime-urile comice dar parca asta e prea exagerat...
cel mai deplorabil anime mi se pare Kyoro Chan un anime despre o pasare care intr-o zi se pierde de "stapanul" sau si incepe sa-l caute pe parcurs isi face prieteni si altele...grafica nu mi-o placut deloc >.<...si cum o mai spus si neko-chan, Nerima Daikon Brothers tot un anime care nu`i gasesc intelesul...^^
aici sunt pareri si pareri si se pare ca si eu ma potrivesc001_tongue
1) cubix...daca as mai vedea odata doar o imagine din acel anime stipid arunc televizorul pe geam001_tongue
2) cainele cartof sau ceva de genul, heloo am un frate mai mic, nu vreau sa creada ca daca bunica decojeste un cartof, ia viata unui caine21
3) ceva cu un caine rapper cred ca parrapa nu?... alta ciudatenie... da sa zicem ca pentru un copilas mai merge
4) 3 copii care se cred super eroi A-Kuei si Gaccimpo...
5) sweet valerian, asta ii mai lipsea lu fratemeu, toasterul care prinde viata, in rest le avea pe toate21

sper ca nu jignesc pe nimeni carora le place ceva de aici... dar asta e parerea mea 4
Cel mai lame Anime?
NARUTO - poveste lame, o lupta la cateva zeci de episoade, flashback-uri tot timpul , plin de personaje inutile (Sakura) , plin de perverti (Naruto, Jiraya) si in episodul in care naruto sa sarutat cu sasuke *Fan girls screem* ,dupa aceea naruto a incercat sa-l gasesca pe Sasuke toate cele 9 sezoane pana si in Shippuden nu v-ati gandit ca poate Naruto si Sasuke sunt gay
anyway that anime is shitty
nota minus inf/10
Mie personal nu mia placut deloc Peach Girl... chiar am simtit ca miam pierdut vremea... de fapt nici nu lam mai terminat... e atat de telenovelic...
si sincer Ah! Megami-sama... iar mi sa parut cam plictisitor.. dar oricum e mai ok...
Pai,e adevarat Flaw ca unele nu se adreseaza varstei noastre dar in opinia noastra si pt varsta noastra tot Lame sunt >XD
1.Parrappa The Rapper -Sunt desenati cam prost..adica nu stiu daca pot spune macar ca e anime.Pana si storylineul e prost.
2.Cainele Cartof,Valerienele,Akuei ...-Toate sunt intr-adevar pentru copii mici.Cum am mai zis ,nu cred ca le-as putea incadra in genul anime.Adica, faceti comparatia intre Cainele Cartof si Death Note sau orice alt anime >_< .
3.Duel Masters - .__. Copy after Yu-Gi-Oh .Se vede de la o posta. Yu-gi-Oh e mult mai bun iar jocul i nsine e mult mai greu XD
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's