uf...sa vedem...aaaa!!!! apropo...nu intelg ce aveti toti cu captain tsubasa...poate fetelor nu le place da este un anime foarte dragut... mie mi-a placut mult (desi sunt fata...) ma rog..fiecare cu preferintele lui nu? si ca sa revin la subiect...deci cele mai proste anime-uri facute vreodata sunt cele care s-au mentionat:Kyoro-chan,cainele cortof, parrapa the rapper,A-Kuei si Gaccimpo (va rog nu ma dati in judecata ca nu am scris corect ca nici sa vad cum se scrie nu m-au interesat)
serios...chiar strica imeginea intregului post de animatie Animax...adica nu stiu ce-si imagineaza ei dar cine vrea sa se uite la chestiile astea?? ca numa copii de 3 ani ar putea sa se uite la asta si ar fi pur si simplu imposibil...adica vreau sa zic ca de cand copii mici de 3 ani au invatat sa citeasca sau au invatat japoneza??? in nici un caz...sincer mi se pare cea mai mare prostie a secolului 21...scuze daca este cineva careia ii plac "animeurile" astea si l-am jignit...
Eto... cu ce sa incep? Dears? Angel Heart (ugh... that was pathetic)? Angel Sanctuary? (ANIME-ul, desigur... wah, it sucks)... si Gachimpo (sau cum i-o zice) si PaRappa... si Cubix (ala oare era anime pe bune?)...siiii... Uuuu... Raito-kuun korose pe toti astia de mi-au scos in cale asa ceva...*to the blamable* SHINI! SHINI!)
nici nu pot sa cred ca a trebuit sa indur chiar si cate 10 ep din tot garbage-ul ala... (eh, cam 2 din AS)...
stati ca imi mai amintesc eu pana se termina saptamana

Ok, am vazut multe anime-uri pe care preferam sa nu le fi vazut, dar voi scrie numai doua, care sunt sigura ca nu mi`ar fi placut orice varsta as fi avut x.x:
1) Anime-ul cu proverbe de pe animax - really, intelege cineva chestiile alea? -_-" foarte interesant, intr`adevar >.>"
2)Cainele cartof - ei bine, anime-ul asta macar ma face sa rad. adica, really unele faze sunt prea lame ca sa nu te bufneasca rasul
Ar mai fi multe anime-uri, in special cele noi de pe animax, dar cred ca daca as fi avut 5 ani mi`ar fi placut ^^' Cum ar fi anime-ul cu tipul care intra in wc si gaseste niste meduze kawaii (am uitat cum se numeste x.x), kyoro-chan, etc
Pai cel mai SLAB anime pe care l-am urmarit este Apocalypse Zero .Story de nota 4.Luptele fara sens si pline de sange la care sangele aparea mult prea mult de nota 2 si restul are nota 0
tare anime nu ?
in rest Captain Tsubasa-cam toti ce au zis ca asta e un anime slab au fost the girls , desi nu e realist si grafica nu e cea mai buna e un anime bun dar nu must see
Parrapa the rapper-no comment daca aveam intre 6-8 ani imi placea
Kyoro-chan-daca aveam 4 ani era frumos
si in rest...
pa
1.Sweet Valerians (a fost dat pe a+ park...) pentru cei ce nu au vazut macr unul dintre episoade (cam maximum 5 min dureaza un episod >.> si-mi aduc aminte ca se dadeau consecutiv vreo 5 >.<...cu o grafica de-ti vine sa te impusti,super sweet si cu o poveste aiurea de fapt...100% interzis fanilor anime
2.Parrapa the rapper it's such a stupid idea
3.Cubix nu mi-a placut mai nimic,dar consider ca e mai bun decat primele 2 animeuri

ehh suntem ca duri ....kiror chan,parapa,cubix si restu sunt mai copilaroase pentru a atrage si pe tinerii nostri sa se uite la anime-uri desi mi se pare un esec total....dar anime-ul ce ma dispera pe mine mai mult e cainele cartof....la fiecare pauza pe animax difuzeaza cainele cartof si simt ca trebuie sa ma arunc de pe bloc dar cam asta ,nu avem ce face.
oofff...... greu... nu ma pot decide intre Kyoro chan si Parapa
avand in vedere ca sunt pentru copii ceva mai mici.. nu e o noutate ca nu prea plac nimanui.... dar de la un anime pt copii la o grafica asa de,.... de.... O.o incredibila

1)Naruto ... in opinia mea penibil ... am vazut mai bine de 50 de episoade si mi s-a parut o adevarata telenovea ptr copii ; chiar nu imi explic cum a reusit sa faca o asemenea audienta
2)Digimon Frontier ; no comment . Schimbare totala fata de primele 3 serii ; nu exista monstri digitali de companie ; oamenii evolueaza cu ajutorul unui Digi-Soul (pur si simplu desen pentru copii)
3)B-Daman X.2 ... (a doua serie din B-Daman ; prima mai era ceva . Insa aici avem parte de niste pusti care lanseaza niste bile dintr-un dispozitiv si lupta intr-o competitie ... Big Deal ...) Serialul a fost transmis si de Cartoon Network Oradea
Christ, naruto really ownd.. but the manga, animeu e naspa, o lalaie urat de tot.. anyway, lasand la o parte gunoaiele care nu merita mentionate (de gen PaRappa sau Cubix) mi sau parut jalnice urm animeuri:
1. DNAngel (un anime pt fete exclusiv.. si Dark si Krad.. kinda obvious, wtf?)
2. Captain Tsubasa (e un anime cu fotbal, de park nu vad asta destul pe la golanii de pe strada)..
3. mai vad
1. naruto - nu vreau sa ranesc pe nimeni ca stiu ca sunt multi obsedati in lume ( desi nu-mi dau seama de ce ) insa chiar nu m-i se pare un anime 'de calitate' sau cel putin 10% interesant...
2.Dragon ball....
3.Digimon -sa fim seriosi asta nu e anime...
4. Princess mononoke-totally YUK!