Animezup - forum manga si anime

Full Version: Pirates of the Carribbean
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Eu una cred ca este cel mai frumos film pe care l`am vazut..pana acum...piratii nu mi se parea o idee buna ca acesta sa fie subiectul filmului,dar pe parcurs mi`a placut ideea si m`a impresionat...
Actorii imi par foarte potriviti pentru aceste roluri...*mai ales Johnny Deep... in rolul lui Jack Sparrow*
Am vazut toate 3 filme si mi`au lasat o impresie buna...si chiar as vrea sa fie si o a 4-a parte.
Voi ce credeti?
PS: Jack Sparrow ruls! ^^
ohhh daaa 001_wub
unu dintre filmele mele preferate....
adica pe langa actiune/aventura la ce desigur ne`am fi asteptat inainte sa`l vedem pe 1 apare si mareata comedie care e foarte tare frate :34:
ce m`a impresionat mult este jack sparrow...pardon...captain jack saprrow....actoria bineinteles ..adica din cate am auzit eu Johnny Depp l`o fi creat ca cica in scenariu nu trebuia sa fie asa de prostovan ...ci unu foarte smecher care ar avea tot ce e pe lume sau ceva de genu Laugh
si captain Barbossa...preferatul meu dupa Jack (am vazut si alte filem cu Geoffry Rush...misto tipu)
Jack Sparrow e un personaj care sigur nu va fi uitat nici peste 10 ani - spun cei de la disney ...ma gandesc ca peste 10 ani poate disney face pirates of the caribbean the cartoon Laugh
anyway...mie personal primu mi s`a parut cel mai original...actoria la fel (n`ati observat ca jack e mai altcuvma in 1 decat in 2 si 3?! O_o )
lizzy e si ea mai fatuca ...will mai normal...si alte alea...
2`u...nah...ce sa zic...slabut...bun...chair nu`mi dau seama...mi se pare cel mai amuzant dintre toate iar faza cu roata mi s`a parut la un moment dat prea exagerat.dar totusi a fost funny xD
iar 3`u....mi s`a parut cel mai slabut chiar daca majoritatea zice ca a fost cel mai tare ca cu mutla actiunea ca cu aia ca cu ala and so on...actiune 20% restu numai vorbareala....nu zic ca nu mi`a placut ci am crezut ca va fi the next Lord of the rings - return of the king ...adica pt cei necunoscatori CALUMEA RAU.
adevarat - 3u a fost cel mai tare la efecte si la actiune dar imi pare rau ca a fost una scurta
si comedia nu a fost rea Laugh mai ales faza cu cei multi Jack a fost morala....
ce nu mi`a placut absolut deloc a fost faza cu Calypso cand s`a facut gigant....adica a stricat tot filmu...prea...nu prea...forate exagerat sa va spun...parerea mea!
de 4 insa ma tem sa se faca...adica daca o sa fie un esec ar fi nasol rau...
adica pana la urma chair nu stiu despre ce o sa se faca
Will - prins pe Flyin Duchman
Lizzy - are copil
Barbossa - dupa comori
si Jack - beat mort cautand comori
asa ii vad eu dupa 3
nah cam atat.
24 super film ^^ numai cuvinte de lauda 4 am ras de m-am prapadit la toate 3 parti.. IchabodKirai ai putina dreptate cu partea a patra.. nu stiu.. la majoritatea filmelor cand lumea aude de o a patra parte deja ei numai sunt asa incantati.. cred si eu ca 3 parti sunt de ajuns.. daca ar fi si o a patra parte .. cred ca ar fi foarte exagerata.. si cu un umor slab..

btw filmul este ExTRA .. l-as mai vedea odata daca as avea timp
Sincer, filmul nu mi se pare cine stie,daca il scot pe Jack Sparrow isi pied toata audienta 21,acel om face toti banii ,parca in 3 au incercat sa il mai puna in umbra ,au pus si ei camera pe toti actorii 21
E un fel de Hellsing,daca il scoti pe Alucard ,nu se mai numeste asa animeul 4
Oricum ador trigologia 001_tongue
Ador acest film, e un film foarte reusit...am vazut toate partile si am ramas masca...e o super trilogie...ar fi culmea si partea a 4-a...nu stiu ce ar mai putea adauga la film...il recomand tuturor celor care nu l-au vazut.
my favorite film!Personajul meu preferat este Jack Sparrow.Imi place spiritul lui de a glumi si desi nu pare periculos,este.Imi place ca nu intra in panica atunci cand este vreo problema grava si ca pur si simplu se distreaza 21 imi place mult filmul,si am vazut de vreo 2 ori Perla Neagra.Am gasit cartea "La capatul lumii" *_* la urmatoarea alocatie am de gand s-o iau!Asta daca mai e... 4 so..filmul e super!
Imi place la nebunieSmile Zau, cred ca am ras de nu ma mai puteam opri. E super din toate punctele de vedere. Si cum sa nu ma uit la un film cu Orli( Orlando Bloom)? Ar fi chiar culmea21
In orice caz e super filmul, si de aceea BRAVO QUEEN!
PS: Jack Sparrow & Will Turner ruls! ^^
Deci filmul asta e unul din preferatele mele.Jhonny deep sa intracut pe el insusi.Atata am putut rade la filmul asta incat nici eu nu stiu de ce pt ca nu era prea mult de ras 21
Anyway din toate punctele de vedere e un film foarte bine realizat cu actorii potriviti..adica nu imi pot imagina pe altciena sa ii joace rolul lui Jack Sparrow...
Sincer l-am vazut de 2 ori pana acum dar nu cred ca am sa ma satur vreodata sa ma uit la el 21
frumoase filme
imi plac in general aventurile pe mare,
creaturi ciudate,
mistere,
comori,
pirati,
un rege mare si puternic care vrea sa-i prinda si sa-i ucida...
doar ca piratii astia ies din tipare,
sunt intr-adevar magnifici,
comici,simpatici, uneori prostuti, sau de-a dreptul geniali
betiile luiJack, iar mai apoi ideile lui salvatoare, ce sa mai.. merita..
Deci... ador filmul mai ales ultima parte " La capatul lumii " 21 atata am putut sa rad.
Daca nu ar fi fost Johnny Deep filmul nu ar fi fost asa de dragut ^_^
Atata mia placut rolul lui... Jack Sparrow, un pirat de temut care defapt e unul foarte amuzant^_^ un film foarte reusit si cu persoanaje super dragute chiar daca am impresia si eu ca Jack a fost putin pus in spate in ultima parte. Ehhh... asta e, dar a fost tare faza cu pitra, inca mai rad cu colegele la scoala... auzi sa il urmareasca o piatra 21 " Shuu... " 21
Dar si Barbossa mia placut mult. Chair si el e amuzant^_^
Iar ideia de a se logodi cei doi pe corabie in mijlocul luptei a fost mortala 21
Pages: 1 2
Reference URL's