Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Jeepers Creepers
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Nu cred ca au vazut prea multi filmul,but incerc si eu.
Ce parere aveti despre partea 1 si 2? este destul de infricosator pentru voi?
Credeti ca actiunea si efectele sunt reusite?
Well,dupa parerea mea partea 1 a fost mai scarry decat 2... cu acei oameni pe pereti,au fost niste efecte bune,chiar daca acei oameni se cunostea cam prea bine ca sunt niste papusi din plastic -_-'''''
Partea 2 se leaga de prima parte prin baiatul caruia i`a mancat ochii... x.X si creatura s-a aratat mai bine... and...mi s-a parut un pic amuzanta atunci cand i-a facut cu ochiul tipului ^.^Ok...gata cu parerea mea kinda spoiller.
Ce credeti despre film?
Glumesti?am visat urat o saptamana dupa filmul asta!Ai dreptate...partea 1 a fost mai infricosatoarea decat partea a 2-a...dar nici aia nu s-a lasat mai prejos.Nu imi voi putea scoate din cap cantecul ala...gata ca iar ma apuca frica21.Mi s-a parut un film destul de bun...
WOW Jeepers Creepers unul dintre cele mai tari filme de groaza , sincer eu nu m-am speriat dar aveam emoti ca ii va omora pe ceilanti .
Clar ca partea 1 este mai infriosatoare decat partea 2 , mai ales ca la sf unul dintre personajele principale va muri si va fi pus in pivnita piesrici tapetata Sad yaks ...
partea 2 ;) e faina dar si mai fani cu acei studenit , cum ii omoara in autobuz , negrul acela wow a reusit sa il tina pe Jeppers de gat pana l-au bagat in moarte clinica ( al cuvant nu am gasit )
Pt ca Jeepers Creepers nu moare nicodata Smile nu poate fi omorat .
Si sa stiti ca a aparut si partea a 3 Smile este o trilogie 4 ..

Pt cei care au vazut JC sa citeasca 4 mai jos ..

Jeepers Creepers , where'd ya get those peepers
Jeepers Creepers , where'd ya get those eyes ...
no hope:s:no hope:s:no hope:s:no hope:s:no hope
Am vazut ambele parti, insa prima cu mult timp in urma si nu-mi aduc prea bine aminte actiunea. Partea a doua insa mi-o amintesc foarte bine si pot spunce ca in materie de horror nu e rea deloc. Mi-a placut inceputul cand acel baiat se uita la sperietoarea de ciori si apoi afla ca nu e ceea ce pare, dar si sfarsitul cu tatal baiatului asteptand momentul trezirii creaturii.
URL de referinta