Flaw Wrote:Ar fi totusi o idee sa facem niste poll-uri la fan fiction unde sa se voteze cei mai populari scriitori si cele mai bune ficuri
Cei mai populari scriitori - e ca la scoala =___= x e cel mai bun, y se simte inferior...
Sfat: Nu fa asa ceva

Edit:
Btw, de ce crezi ca am facut eu toata harababura aia atunci? xD Ma simteam inferioara... Ca si cum superioritatile erau ei tot ce era important 8->
Cele mai bune ficuri - Intr-adevar, ar fi fain ^^ Dar

Cel putin 15 useri sa dea rate, ca apoi... mdeh

Fa ce vrei, dar >.< asta-i sfatul meu =^^=
Ei bine, sfatul meu ar fi sa nu se acorde nici o medalie pentru "cea mai buan lucrare", pentru ca de multe ori opiniile sunt subiective...
Si, app :-w ... inteleg ca ma ignorati dar nici chiar asa >_<"".. dupa ce observ ca nu observati ca si eu am stat mai mult de o luna pe forum ( :-j ), am adus 5 membri :-" .. defapt mai mult de cinci dar la marea majoritate am uitat sa le zic sa ma treaca la refferer o_o'
edit: pe langa asta, nu mi-ati scos medalia de zup staff.. si dupa ce ca am stat pana la 600 de posturi sa imi dati medalia de mega poster, acum observ ca am medalia de mega poster dar si cea de super poster o_o"""
Yulobo are dreptate...faza cu "concursul" intre cele mai bune fic-uri nu mi se pare o idee buna.Fiecare va vota fic-ul lui preferat...doar pentru ca ii place cum e scris sau se afla intr-o relatie buna cu persoana care a scris.Si crimson..nu cred ca te ignora nimeni...nu crezi ca ar fi trebuit sa spui si tu ce medalie sa ti se dea bla bla...cum fac si alti useri?Totusi...sunt 1000 si ceva de useri...ar fi tare ca Flaw sa fie atent la posturile fiecaruia si alte chestii de acest gen.Asa ca nu inteleg foarte bine partea cu "inteleg ca ma ignorati dar nici chiar asa".Te simti ignorata?Nu o lua personal.
Vin si eu sa-mi cer medalia de top poster ca am facut 100 de posturi de cand m-am inregistrat in septembrie si pana acum. Nu ma asteptam sa le fac asa repede.
Anyway Ja ne

am trecut si eu pe aici pentru a cere o medalie deoarece am peste 100 de posturi

multumesc

ja ne
puii...am facut si eu 100 de posturi...deci daca se poate imi vreau medalia..cat mai repede posiblil pentru ca imi plac mult acele medalii si vreau sa am si eu una:>;;)..multumesc si bye|