Dupa cum puteti citi si
aici, am introdus un sistem de medalii. Acum, pentru ca a fost prima data, am acordat eu cate o medalie tuturor celor care au peste 100 de posturi. De acum insa o sa-i rog pe toti cei care trec de 100 de posturi sa posteze aici ca sa stim sa le acordam si lor medalii.
Ma scuzati ca ma bag ca o proasta,DAR .....nu conteaza si udne sunt acele posturi? de exemplu unii au juma din posturi la "Jocuri pe forum".."arunca cu ceva..."..si altii au la animeuri etc. -_-''''..scuzati ca m-am bagat

,dar nu mie se pare corect
E doar o medalie pentru numarul de posturi, Grazy

Uite, vreau sa mai fac inca o medalie pe care sa o primeasca doar cei care se remarca printr-un post inteligent, o medalie pentru desenatori, o medalie pentru scriitori etc.
A fost dupa cum am spus doar o medalie de test... Vreau sa vad si ce sugestii mai au altii

?
Eu am peste 100 de posturi.. i think... s-a intamplat ceva actiune de cand am plecat vineri de acasa la Iasi -_-''' asa ca nu ma surprinde daca mi-au scazut posturile...
[edit]am peste 100 de posturi

Hy Hy!!!Am facut peste 100 de posturi!!=D>!!Cedik...imi dai si mie o medalie???:5:.Arrigato gozaimasu!!Akm ma duk sa dorm!Ja Ne!
Nu ca as tine neaparat XD dar am depasit deja 100 de posturi ... so ... medal for me ? *blink blink* ... btw si Kyo are peste 100 de posturi si nu are inca medalie ... so one for him 2
![[Image: 39.gif]](http://i170.photobucket.com/albums/u255/noir_princess/messenger%20emoticons/39.gif)
Flaw a scris:
E doar o medalie pentru numarul de posturi, Grazy
Uite, vreau sa mai fac inca o medalie pe care sa o primeasca doar cei care se remarca printr-un post inteligent, o medalie pentru desenatori, o medalie pentru scriitori etc.
A fost dupa cum am spus doar o medalie de test... Vreau sa vad si ce sugestii mai au altii
Ma gandeam si eu la asa ceva. Findca tocmai a aparut Rate the post sa fie o medalie pt cel care are voturile cele mai multe si mai bune. Adica cine are punctajul cel mai mare sa aiba acea medalie. Si sa fie o medalie care se plimba automat de la user la user. daca alt user face nota mai mare.
Ce spuneti?
Ar fi cam greu de facut asa ceva, pentru ca e foarte greu sa contorizezi cateva
mii de posturi, sa te uiti care e cel mai bine notat. Poti insa sa le dai medalii userilor care au multe posturi notate bine, sau care au macar un post, dar cu o nota foarte mare.
P.S. e "
spuneti"

Dar ma gandeam nu sa contorizeze un admin. Ci calculatorul (un soft, un programel) care sa contorizeze in fiecare zi si sa mute medalia automat.
Pai..am 100 de posturi, deci :36:...postez aici ca sa-mi dati o medalie... Intradevar nu e cine stie ce medalie pentru ca e doar una de test, si cum a zis si Grazy, e usor sa faci 99 de posturi la forum games si unul aici pentru a-ti cere medalia. App nici Bloom n-are medalie

sa-i dati si ei ;) ^__^ .