off :
INJURATI-MA !!!
on :
....Nu ma omor dupa medaliile noi(chiar deloc ) , dar daca altora le place....
M-am gandit la niste lucruri ( chiar daca o sa fie mai mult de munca )....de ce nu pot exista doua feluri de medalii , unele pt za male si unele for za female

Cam atat am avut de zis...e o idee in stadiul Beta...
@Tornado

God, idee superba

Dar ar fi faine si medalii pentru "Undisclosed"

Ahem, cele de acum nu prea imi plac... din doua motive:
Ar trebui mai mari... Daca dai click dreapta/ afiseaza imaginea sunt mari... dar sunt micsorate .__. Si se vad aiurea >.<
Si al doilea motiv: Unele sunt cu fet[z]e anime care nu-mi plac... Si sunt si doua identice...
>.<
In fine

[ti-am spus asta de cand le-ai pus prima data]
> <
Ce-ar fi sa existe medalie pentru "veteranii" forumului. Sa fie membrii de mai mult timp si sa fie si activi. Ar merita o medalie pentru fidelitate sau asa ceva.
De exemplu cei care sunt membrii de 1 an si au peste 500 post-uri se vede ca lor chiar le place sa stea pe acest forum si sunt activi constant.
E doar o sugestie dar sper sa o luati in considerare.
Ganbatte-kudasai.

kazeno ayame ... deja exista medalii cand atingi 100, 500 si 1000 de posturi

totusi buna ideea cu medalia de fidelitate

dar >_> medalia aia cred ca doar mozii si adminii o vor lua

si cativa useri ._.
through that`s my own opinion >_< and tornado good idea

dar de ce nu ar fi la medaliile actuale o varianta feminina si una masculina ?
vreau doar sa va zic ca as vrea si eu o medalie deoarce am peste 100 de posturi chiar 120 parca
daca se poate sa imi dati o medalie si numai daca vreti voi

si as avea o idee si anume sa se dea medalii pe reputetii adica:se da o medalie peste 20 100 200 1000 <-(ceea ce nu cred) reputatii.ce ziceti?

cam atata ja ne

Nu imi place ideea -__-
De exemplu, dau in 20 zile 100 reputatii... bun, user-ul ia medalia... Si apoi, nu imi mai place de x... Are medalia, dar... daca vreau ii sterg toate cele o suta de reputatii

si ajunge la 0 [daca nu a mai dat rep up nimeni

]...
Deci ideea e... O_o'' wtf? T.T
In fine

De acord cu Yulobo(vi se pare ciudat sau ce?).Faza cu medaliile pe reputatie mi se pare cam absurd...ea a zis bine:ii dau 100 in nush cate zile...ma cert cu persoana respectiva(la mine totul e posibil) si dupa i le scad.Si ramane cu medalia!Deci...unde e faza ca nu am inteles.Acum...astept sa mai vad propuneri.
ideea este aiurea fiindca daca am da o medalie pentru..sa zicem...10 reputatii, pei in doua zile ia-i dat unuia 10 rep apoi primeste medalia, sa zicem ca userul repsectiv mai are si vreo doua avertizari....yeah right ^___^ no nu e buna ideea.
nevermind..eu am 201 posturi, deci este peste 100, se poate sa primesc o medalie?

multumesc anticipat.
ps:cum am mai spui, nu e buna ideea @___@
Nu stiu daca a mai spus careva [daca da, delete my post *sigh*]
Dar ar fi fain ca cei ce au o vechime considerabila [exemplu 1 luna stata pe zup minim] sa ... faca parte dintr-un nou "topic"... Adica... Ceva ce doar ei pot vedea

Uhm... Sau cei inscrisi de la x si ultima vizita in luna a 10a

?cel mai rau xD Anoo... Sincer, mi se pare prea multa lume care... Are cont de dragul de a avea *sigh* Trebuie sa ii atragem intr-un fel...
Sa recapitulam... Cei care au mai mult de 1 luna pe forum [eh, medalie xD normal

] sa poata da click pe medalie si sa intre intr-o lume doar a lor

Sau daca cer mult prea mult, asta este
[Edit] Si ca multi ... foarte multi vor ajunge acolo odata si odata... Ce-ar fi ca 5 persoane sa spuna ca vor pe x... Y vrea... Grupul x voteaza :> Oky?