A-ti avut sau aveti acum animale care prefera mancaruri ciudate? Potati aici.
Incep eu.
Am avut un motanel care in fiecare dimineata o trezea pe bunica sa faca cafeaua. Apoi bunica lua intai cafeaua impreuna cu motanul apoi cu bunicul.
Bunica ii punea o ceasca de cafea dinainte si statrea si ii curata si semintele. Manca miezi de seminte. (Seminte de floarea soarelui prajite la punga). Si din cand in cand mai bea putina cafea.
Era amuzant sa il privesti.
Dar din pacate un vecin rau ni l-a otravit. .
Rex, cainele meu actual are obiceiuri ciudate. Mananca muste. Mai mananca si cartofi prajiti. Cartofii prajiti ii prefera si simpli dar si cu branza rasa peste ei si stropiti cu usturoi. Ii plac si dulciurile. Preferata lui este Inghetata. Nu conteaza aroma. Important e sa fie inghetata pe bat invelita in ciocolata.
Vrei sa stii un aimal care mananca lucruri ciudate pentru specia lui? Oo'''
Cainele meu mananca: pepene (prefera pe cel rosu 0.0' ) ,castravete (ti-l ia din mana ), morcov (poate crede ca-i os... ca il roade) ,mar (ati mai vazut caine care manaca mar?! ) ,prune (-.-'''''''') . Odata a mancat samanta de bostan si a baut bere X_x i-a dat tata . Ori cainele meu e vegetarian (dar nu se poate ,ca mananca carne) ori s-a scrantit mai nou (Dx )
Well.....si animalutele mele mancanca chestii...ciudate.
Hamsterul meu,de exemplu,mananca ciocolata(numai Poiana Senzatii) si (nu am inebunit)caiete!Din cauza lui am ramas fara caiet tipizat...
Nick,catelul meu,mananca de toate:acadele,drajeuri mentolate,Solano...cateodata il mai vad ca inghite si pietre...
Si pisicutza mea(de la curte)...mananca Boabe de caini....da da....de Caini

:
Shiva a scris: Vrei sa stii un aimal care mananca lucruri ciudate pentru specia lui? Oo'''
Da. Asta am vrut sa spun
Da. Si cainele meu cand era pui a incercat pepene, a mancat putin da nu i-a cam placut si a renuntat.
Si mai astept reply-uri si de la altii.
Eu nu am animale de casa dar pot sa va spun ce mananca pisica bunicilor mei...Pai , mananca castravete (ii adora), rosii si pepene galben ( dar nu de oriunde ci din gradina vecinilor...).Nu e vegetariana ca mananca s carne dar poate pentru ca e de rasa...
Aveam o pisica care manca legume ... cred ca preferatele ei erau rosiile intodeauna manca rosii daca ii dadeai si am avut o catelusa careia ii placea berea ... si o vedeai dupaia ca nu se mai tinea bine pe picioare ^^'' .. Si cea de acum e destul de normala doar ca ii plac mult pernutele Viva XD
pai, primul meu hamster manca par...cel, putin il depozita in falcute, in cazul in care il puneai pe capul tau. perusita mea adora sa guste tot ceea ce se afla pe masa.
Cred ca aceste "obiceiuri" nu se par noua ciudate pentru ca avem impresia ca animalele astea (caini si pisici) mananca numai carne.
Aveam un caine la tara care manca porumb (din ala uscat din porumbar

) - era legat langa un porumbar vechi si pur si simplu se urca acolo si manca. Plus de asta, cum ii dadeam drumul fugea in gradina pe o parcela de orz sa "pasca"

(bine, asta e cunoscuta ca ii ajuta la digestie).
Pisica pe care o am acum mananca cam de toate in afara de branza

(lapte mai rar si smantana numai din lingurita). Adora pepenele galben si porumbul fiert, ii plac mult ciupercile (mi-a furat cateva bucati cand tocam

), a incercat si rosii si castraveti. De departe insa preferatele ei sunt maslinele - cum venim de la cumparaturi se duce direct la punga cu masline si fura una, o alearga prin casa si in fine o mananca (toata - pana la sambure). Astea mi le amintesc eu acum, pentru ca sigur a incercat mult mai multe chestii.
Si altfel de ciudatetii - papagalul meu nu mananca decat mei alb - orice altceva ar fi in cutiutzele alea, nu le suporta. Cateodata ii mai dam paine sau salata, insa mananca putin si apoi le rupe si le azvarle.
Eh, he ... am avut o pisica [acum nu mai am T.T] ... A fost invatata cu mancare gatita [doar O.O mancare gatita xD] ... Cand facea mama mancare [ii placea in special mancarica de cartofi o.O] ii punea ...
Dar faza care ne-a innebunit ... i-am dat o data salam ... ^^" l-a mirosit, i-a dat cu laba mai departe si a plecat

wth ... >.< si eu credeam ca mananca orice ...
Sau alta data ... I-a cumparat tata mancare de pisici ... ^^" eto ... a mirosit-o si s-a intors ... >.> Credeam ca a innebunit ... dar i-am dat apoi mancare gatita ... A mancat O.O ... ... ...
Las voua continuarea ... ><" intelegeti ce vreau sa zic xD am ramas cu gura cascata >.<
Pai,catelusa mea mananca mancare gatita..mananca mar,ananas,portocala da` nu ii plac rosiile>.> in schimb ii place castravetele pe care il roade,il roade,il roade...pana il termina..^^"
I`am cumparat mancare de caini[niste bete] si le mananca.Da` ce e haios e ca le ia in gura si pleaca cu ele si si le ascunde[prin apartament,ca nu stam la casa>.> sa le ascunda in curte>.<]
Pisica nasilor mei mananca si mancare de caini iar cainii ei mananca..orice..O.O chiar si cornurile acelea de 2 bani care ni le da la scoala..desi acum s`au cam saturat..ii inteleg..la ce "gust rafinat" au..