Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Obito Uchiha
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Desi apare numai in manga...mi se pare un personaj important,a fost in aceeasi echipa cu kakashi...Obito este un personaj demn de onoare...a murit salvandu-l pe kakashi si i-a dat lui Sharinganul ca un cadou pentru a sarbatori avansarea lui kakashi,acesta devenind jounin....
Da,ai drepate,Obito Uchiha este un mare luptator si foarte puternic,si cum ai spus si tu ,este demn de onoare.El s-a salvat de dragul echipei,s-a sacrificat pentru a-l salva pe Kakashi,iar ei in ultimele clipe de viata ale lui Obito,au reusit sa se accepte unul pe altul si au devenit prieteni.Kakashi a suferit foarte mult din cauza lui Obito,el a tinut mult la el chiar daca el nu isi exprima sentimentele.Kakashi a folosit Sharinganul si a devenit un ninja foarte puternic.Iar cu acesta a reusit sa castige respectul tuturor.Echipa 1#(asa cum imi place mie sa ii zic),era formata din Kakashi,Rin,Obito,antrenorul fiind chiar Yondaime(al 4lea hokage).Ei au facut foarte multe misiuni,iar pe ultima a trebuit sa o abandoneze pentru a o salva pe Rin.Incidentul s-a produs dupa ce au salvat-o pe rin.Au inceput sa cada bolovani,iar Kakashi a fost salvat de Obito.
Inainte de a pleca pot spune ca Obito este Tobi din Akatsuki.
Cam aceasta ar fi povestea lor 4.
takeru, cine drq se joaca cu reputatia ta? .. kids, ffs..

ontopic..

Recunosc k exista o sansa ca tobi sa fie obito, dar in urma ult cap se vede ca Tobi e de fapt madara. si totusi este foarte asemanator (ma refer la corpul sau) cu cel al lui Obito matur.. paote k madara foloseste aceeasi tehnica ca si orochimaru ca sa poata trai pt eternitate (va aduc amitne k madara ar avea varsta lui Shodaime Hoakge)... chiar as dori parerile celorlalti cu privire la aceasta teorie.
dap! obito chiar este un personaj important! dak nu era el kakashi nu avea sharinganul T_T si poate nu isi dadea seama ca nu tot timpul trebuie sa urmezi strict regulile si ca inainte de toate este echipa ^^ si app de ce a zis Icerock acum am citit si eu ultimul capitol ce a aparut la manga si la fel si mie mi s-a parut k tobi ar putea fi madara.... dar in acelas timp poate fi si obito orcum vom afla cat de curand caci ultima vreme obito era cu naruto si park se indrepta intracolo kakasi 39 din cate imi amintesc! XD sa vedem ce reacte va avea tobi ^^ si... atunci vom sti care din cei 2 presupusi este defapt :>
ei sa dovedit ca Tobi e uchiha madara...stiu ca parea tobi...dar si madara avea acoperit ochiul...oricum Obito...seamana cu naruto...chiar dak se poarta mai ciudat...dar intotdeauna gata sa-si salveze prietenii...a fost un luptator pe cinste..chiar daca a avut un sfarsit groaznic...Odihneasca-se in pace!
De aia Kakashi ii este loial ca prieten si dupa moarte!
URL de referinta