Animezup - forum manga si anime

Full Version: Hello there... wanna know teh crazy me dattebayo???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Poate unii din voi ma stiti deja de pe alte forumuri sau de pe mess... Insa cel mai frumos e sa te prezinti de fiecare data. So, ma numesc Nicoleta, am 17 ani, sunt din orasul Buzau, imi plac mult anime-urile, de fapt sunt viata mea. Ador sa desenez, sa cant, sa pierd vremea holbandu-ma la monitor... De curand mi-am gasit o alta ativitate interesanta: inotul si roll-ul. Ascult de obicei rock, j-rock, j-pop, techno, funky, all this stuff. Well, sunt in zodia racului, iar culoarea mea preferata e verde xD. Ma rog, daca mai aveti intrebari raspund cu placere xD.:35:
Ohayo Sharuka!!! Bun venit printre noi si felicitari! esti userul cu nr 100 ^^ Speram ca vom ajunge si la userul cu nr 1000 XD Anyway , Happy posting around here! Eu ascult de regula rock si j-music ,si la fel ca tine ,desenez ca sa-mi ocup timpul .
O singura intrebare am: cum ai ajuns pe animezup? 4

Kyo

heh, deci pana la urma a ascultat sfatul meu si s'a sinchisit sa devina al 100lea membru de pe Zup! happy posting, sedere placuta si la multi ani! desi nu e cazul 21
Reference URL's