Animezup - forum manga si anime

Full Version: Rosetta Stone
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Am gasit, cautand lectii de japoneza, un soft numit Rosetta Stone Language Learning. Mie mi se pare super oki. Nu e genul de chestie cu " invata si retine" sau "invata pederost"! Soft`ul asta te invata fara un fel de traducere sau ajutor! Numa` poze si sound! La inceput o sa`ti arate cum se spune la carte, adica hon.... Dupaia iti da propozitia "Onnanoko wa hon o yonde imasu." cu o poza in fata fara sa iti spuna ca defapt inseamna " Fetita citeste o carte.". S`asa isi spune intuitia cuvantul, pe langa multe altele, si iti dai seama la un moment dat ca tu poti vorbi si intelege japoneza! Metoda asta se foloseste si atunci cand inveti prima limba din viata ta. Ca doar nimeni nu ti`a dat un caiet unde scrie traducerea chestiilor in limba bebelusilor in primii ani de viata 21
Desigur nu e free... dar am facut rost de el de pe un site... Oricum nu incercati de pe torrente ca ori n`au seed`uri ori au trojeni! Cine e interesat ii zic site`ul!

Ja Ne si Ganbate la invatat 4
Reference URL's